Veysel35
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 267
Para varsa değer. Arada kalite farkı yüksek. Ses tuşu olması da ayrı iyi. Bu klavye giriş seviyesi klavye olarak çıktı.400tl farka değmez
Para varsa değer. Arada kalite farkı yüksek. Ses tuşu olması da ayrı iyi. Bu klavye giriş seviyesi klavye olarak çıktı.400tl farka değmez
İyi mi kötü mü ona göre alacağım knkPara varsa değer. Arada kalite farkı yüksek. Ses tuşu olması da ayrı iyi. Bu klavye giriş seviyesi klavye olarak çıktı.
reis en düşük fiyatına düşmüş klavye. Biraz araştırdım, ne iyi ne kötü denmiş klavyeye. Daha fazla bütçem yok dersen bence alınabilir.İyi mi kötü mü ona göre alacağım knk
İyi mi kötü mü ona göre alacağım knk
bitti kral yapacak bir şey yokreis en düşük fiyatına düşmüş klavye. Biraz araştırdım, ne iyi ne kötü denmiş klavyeye. Daha fazla bütçem yok dersen bence alınabilir.
Pckolikte indirime giren numpadsiz klavyeler daha iyi gibisummoner alırdım ya bilek desteği olmaması bence bir dezavantaj gelip bütçeyi bahane etmeyin ss klavyeleri gibi kauçuk bir şey bile olsa alınır derdim de o da yok. Çınlama olayı var ve f/p olmasıyla teselli edilecek bir şey değil bence bilmiyorum ya uzun kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi
aynısını bana da yaptılar yeni satış taktiği mi bu farklı klavye seçmemi istediler iptal ettimAz önce sinerjiden aradılar farklı hesaplardan 2 adet sipariş vermiştim iki numarayıda arayıp kutu hasarlı ürün problemli ürün elimizde yok iade veya farklı klavye ile değişim yapalım diyorlar komedi firma