Aldığın klavye bundan Daha iyi.Hocam en son kafamı bozdular şunu aldım https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-K68-kablosuz-Bluetooth-Layout-Siyah/dp/B0B5ZM1K7N/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2ZN0ERT7I34PT&keywords=G+pro+gateron&qid=1686580375&s=videogames&sprefix=g+pro+gatero,videogames,130&sr=1-8&th=1&psc=1 Türkiyede satılan markaların fiyatını haketmediklerimi yurtdışının kaliteli oldupunu söylediler genelde. Hayırlı mı olsun geçmiş ni olsun bilmiyorjm ama güzele benziyo
Gateron g pro red switch aldım ama hocam trde 3k lık asuslar falan bundan daha mı iyi farkları neler bilmiyorum meselaAldığın klavye bundan Daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Güzelmiş.
Daha iyi tabii ki. Switchler güzel ancak klavye switchten ibaret değil. ROG modeller kalite bakımından 2 gömlek üstündür Kemove modelinden.Gateron g pro red switch aldım ama hocam trde 3k lık asuslar falan bundan daha mı iyi farkları neler bilmiyorum mesela
Hocam kaliteden kasıt tepki süresi mi dayanıklılık mı tam olarak bilmiyorum ama söyleyebilir misiniz? Keira K61 vardı gaming için ama bu daha çok önerildi. Bu parayı haketti mi haketmedi mi sizceDaha iyi tabii ki. Switchler güzel ancak klavye switchten ibaret değil. ROG modeller kalite bakımından 2 gömlek üstündür Kemove modelinden.
Genel yapı kalitesinden bahsediyorum, en az switchler kadar etkiliyor kullanım deneyimini. Kemove k68'in tepki süresi hakkında bilgim yok ki çok da önemli değil, kayda değer fark yoktur muhtemelen. Biraz daha yukarılara çıkıp Akko modeller tercih edilmeyecekse K68 gayet güzel tercih.Hocam kaliteden kasıt tepki süresi mi dayanıklılık mı tam olarak bilmiyorum ama söyleyebilir misiniz? Keira K61 vardı gaming için ama bu daha çok önerildi. Bu parayı haketti mi haketmedi mi sizce
cevap buldun muXPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch ile bu klavye arasında hangisi daha iyidir sizce
XPG Cherry silver tabiiki.XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch ile bu klavye arasında hangisi daha iyidir sizce
Çok iyi yapmışsın en iyi tercih.Hocam en son kafamı bozdular şunu aldım https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-K68-kablosuz-Bluetooth-Layout-Siyah/dp/B0B5ZM1K7N/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2ZN0ERT7I34PT&keywords=G+pro+gateron&qid=1686580375&s=videogames&sprefix=g+pro+gatero,videogames,130&sr=1-8&th=1&psc=1 Türkiyede satılan markaların fiyatını haketmediklerimi yurtdışının kaliteli oldupunu söylediler genelde. Hayırlı mı olsun geçmiş ni olsun bilmiyorjm ama güzele benziyo
Switch kalitesi olarak gateron g pro daha iyi asuslardan en azından cherry ve NX serisinden. RXi bilmiyorum. Kasa olarak asuslar daha iyidir fakat keycap olarak ikisi de aynı.Gateron g pro red switch aldım ama hocam trde 3k lık asuslar falan bundan daha mı iyi farkları neler bilmiyorum mesela