Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master SK652 Red Switch Low Profile Mekanik Rgb

JrBronz3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Yiğitcan Erman
Bende hyperx alloy mkw100 var ve onunda switchleri TTC , Çok memnunum.

Devonian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Burak Karahan
CK721 kullanıyorum. TTC switchler iyi

shaonly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Murat Yalçın

XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch ile bu klavye arasında hangisi daha iyidir sizce​

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,008
İsim
kilan embappe
Hocam en son kafamı bozdular şunu aldım https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-K68-kablosuz-Bluetooth-Layout-Siyah/dp/B0B5ZM1K7N/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2ZN0ERT7I34PT&keywords=G+pro+gateron&qid=1686580375&s=videogames&sprefix=g+pro+gatero,videogames,130&sr=1-8&th=1&psc=1 Türkiyede satılan markaların fiyatını haketmediklerimi yurtdışının kaliteli oldupunu söylediler genelde. Hayırlı mı olsun geçmiş ni olsun bilmiyorjm ama güzele benziyo
Aldığın klavye bundan Daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzelmiş.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Aldığın klavye bundan Daha iyi.

Güzelmiş.
Gateron g pro red switch aldım ama hocam trde 3k lık asuslar falan bundan daha mı iyi farkları neler bilmiyorum mesela

KeyN_N

80+
Gateron g pro red switch aldım ama hocam trde 3k lık asuslar falan bundan daha mı iyi farkları neler bilmiyorum mesela
Daha iyi tabii ki. Switchler güzel ancak klavye switchten ibaret değil. ROG modeller kalite bakımından 2 gömlek üstündür Kemove modelinden.

Blondeboy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Ömer
Daha iyi tabii ki. Switchler güzel ancak klavye switchten ibaret değil. ROG modeller kalite bakımından 2 gömlek üstündür Kemove modelinden.
Hocam kaliteden kasıt tepki süresi mi dayanıklılık mı tam olarak bilmiyorum ama söyleyebilir misiniz? Keira K61 vardı gaming için ama bu daha çok önerildi. Bu parayı haketti mi haketmedi mi sizce

KeyN_N

80+
Hocam kaliteden kasıt tepki süresi mi dayanıklılık mı tam olarak bilmiyorum ama söyleyebilir misiniz? Keira K61 vardı gaming için ama bu daha çok önerildi. Bu parayı haketti mi haketmedi mi sizce
Genel yapı kalitesinden bahsediyorum, en az switchler kadar etkiliyor kullanım deneyimini. Kemove k68'in tepki süresi hakkında bilgim yok ki çok da önemli değil, kayda değer fark yoktur muhtemelen. Biraz daha yukarılara çıkıp Akko modeller tercih edilmeyecekse K68 gayet güzel tercih.

gazibeyli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yasin SYLYN
Klavyesi gelen varmı ben de aldım geldi ama ilk mekanik klavyem o yüzden bir yorum yapmam yanlış olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,157
İsim
Murat Orhan

XPG Summoner Cherry MX Speed Silver Switch ile bu klavye arasında hangisi daha iyidir sizce​

XPG Cherry silver tabiiki.

Hocam en son kafamı bozdular şunu aldım https://www.amazon.com.tr/KEMOVE-K68-kablosuz-Bluetooth-Layout-Siyah/dp/B0B5ZM1K7N/ref=sr_1_8?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2ZN0ERT7I34PT&keywords=G+pro+gateron&qid=1686580375&s=videogames&sprefix=g+pro+gatero,videogames,130&sr=1-8&th=1&psc=1 Türkiyede satılan markaların fiyatını haketmediklerimi yurtdışının kaliteli oldupunu söylediler genelde. Hayırlı mı olsun geçmiş ni olsun bilmiyorjm ama güzele benziyo
Çok iyi yapmışsın en iyi tercih.

Switch kalitesi olarak gateron g pro daha iyi asuslardan en azından cherry ve NX serisinden. RXi bilmiyorum. Kasa olarak asuslar daha iyidir fakat keycap olarak ikisi de aynı.

Top Bottom