🔥İndirim Cooler Master CK352 632TL🔥🔥🔥

Para varsa değer. Arada kalite farkı yüksek. Ses tuşu olması da ayrı iyi. Bu klavye giriş seviyesi klavye olarak çıktı.
İyi mi kötü mü ona göre alacağım knk

summoner alırdım ya bilek desteği olmaması bence bir dezavantaj gelip bütçeyi bahane etmeyin ss klavyeleri gibi kauçuk bir şey bile olsa alınır derdim de o da yok. Çınlama olayı var ve f/p olmasıyla teselli edilecek bir şey değil bence bilmiyorum ya uzun kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi

reis en düşük fiyatına düşmüş klavye. Biraz araştırdım, ne iyi ne kötü denmiş klavyeye. Daha fazla bütçem yok dersen bence alınabilir.
bitti kral yapacak bir şey yok :D

summoner alırdım ya bilek desteği olmaması bence bir dezavantaj gelip bütçeyi bahane etmeyin ss klavyeleri gibi kauçuk bir şey bile olsa alınır derdim de o da yok. Çınlama olayı var ve f/p olmasıyla teselli edilecek bir şey değil bence bilmiyorum ya uzun kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi
Pckolikte indirime giren numpadsiz klavyeler daha iyi gibi

arada stok açılıyor biraz önce açıldı aldım bitti

Az önce sinerjiden aradılar farklı hesaplardan 2 adet sipariş vermiştim iki numarayıda arayıp kutu hasarlı ürün problemli ürün elimizde yok iade veya farklı klavye ile değişim yapalım diyorlar komedi firma

Az önce sinerjiden aradılar farklı hesaplardan 2 adet sipariş vermiştim iki numarayıda arayıp kutu hasarlı ürün problemli ürün elimizde yok iade veya farklı klavye ile değişim yapalım diyorlar komedi firma
aynısını bana da yaptılar yeni satış taktiği mi bu farklı klavye seçmemi istediler iptal ettim

şaka gibi boşluk tuşum bozuldu 1200tl zarara girecem bir tuş yüzünden alırsam cherry kırmızılı baba bir klavye

Geri