Neler Yeni

gamebooster ga241 monitör alınır mı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Her ürünü kötü kardeşim saçmalık vesaire değil rampage psu alıpta kaç kere bom diye patlayıpta forumda mağdur oldum diye hıçkıra hıçkıra daha taksidini ödüyorum daha diye ağlayanı kaç kere gördük biz
Tamma Kanka Seni Cahilliğin İle Tek Başına Bırakıyorum Böyle Devam Et C4 Demeye :D

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Hocam evet markalar kötü ancak her ürünleri kötü demek saçmalık. Bunlar ürüne marka basan firmalar. Her yerde aynı şeyi söylüyorsunuz, uyarıyorum tekrar aynısını diyorsunuz. Fury Z mesela Ajazz'ın da sattığı bir üründü. ilk çıktığında da alınabilir güzel bir mouse'du. Bu yüzden lütfen her game zart zurt gördüğünüzde öğh demek yerine hangi markanın ürünü olduğuna bakın
Fury Z model olarak alınabilir, Rampage olduğu için alınmaz. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar, ürünlere marka basıp satan ve yok olan markalara para kazandırmam. Her şeyi geçtim adamların PSU'su patlıyor, klavyesi 2 ay sonra bozuluyor ve marka ortada YOK!

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Forumda bir tek gamebooster öneren sensin rezil bizmiyiz senmi bak bakalım birazdan daha farklılarıda yorum yapacak onlarada gamebooster önerin bakalım ne diyecekler
Yoo Öneren Var Alanda Var Memnun Olanda Kimse Almazsa Neden Hala Bu Ürünler Satılıyor ? :D

Livaković

80+ Silver
Tamma Kanka Seni Cahilliğin İle Tek Başına Bırakıyorum Böyle Devam Et C4 Demeye :D
aynen cahilmişim aynen rampage markasından sponsorluk kazanacaksın birazdaha yırt kendini

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Fury Z model olarak alınabilir, Rampage olduğu için alınmaz. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar, ürünlere marka basıp satan ve yok olan markalara para kazandırmam. Her şeyi geçtim adamların PSU'su patlıyor, klavyesi 2 ay sonra bozuluyor ve marka ortada YOK!
yoo ben rampage plower k60 kullanıyorum 4 Aydır Hiç Bir Sorun Yok Markalara Başına Laf Atmayın :D

Livaković

80+ Silver

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
aynen cahilmişim aynen rampage markasından sponsorluk kazanacaksın birazdaha yırt kendini

Kanka Olabilir Asus Msi Hiç Patlamıyor Mu ?

Livaković

80+ Silver
Yoo Öneren Var Alanda Var Memnun Olanda Kimse Almazsa Neden Hala Bu Ürünler Satılıyor ? :D
Rampage ürünleri sadece tek alan yok kardeşim hiç gördünmü rampage markasının bu modelini tek satın aldım diye youtubeda inceleyenler haricinde göremezsin çünkü bu markalar hazır sistemlerde satılmak üzere satılıyor

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
PSU konusu önemli olduğu için bende noname'e karşıyım ancak Gamebooster'ın 280'lerini mesela Twisted Minds üretiyor.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,586
İsim
Cengiz
Adam gibi bir sistem 15ten başlıyorda ondan güzel kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sende sorun yok diye marka kaliteli olmuyor anlamıyormusun arkadaşım
Ben 8 K Ya 7 Ayda Topladım Bu Sistemi Herkes 0 Almıyor Daha Bi Arkadaş Var 4 Aydır Sistem Toplamaya Çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,766
Üyeler
164,377
Son üye
potther12
Top Bottom