Neler Yeni

gamebooster ga241 monitör alınır mı

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

Livaković

80+ Silver
Herkesin O Kadar Durumu Yok Senin Mantığına Göre Millet 2. El 3060 Alcağına 8-9 K'ya Üstüne 3 K Daha Koysun 0 Alsın :D Söylemesi Kolay Size
Ne boş yaptın be bireader asgari ücretle çalışıyorum 800 liranın lafını yapmıyorum kusura bakmada sistem alacak kadar adamın parası varsa monitöre bi 800 liranın lafını yapacak kadar maddi durumu düşük değildir

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
raporla bakam troll mü görek o zaman :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

beni ilgilendiriyor mu peki bu reklamı yapması para için yapması veya yapmaması :D
Reklam yapılan her ürün/marka iyidir diyorsun.

Livaković

80+ Silver
raporla bakam troll mü görek o zaman :D

beni ilgilendiriyor mu peki bu reklamı yapması para için yapması veya yapmaması :D
Konuyu acilen terkedin ne rezil adamlarsınız kardeşim forumu senin gibi adamlar yüzünden kullanılamaz hale geliyor

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Ne boş yaptın be bireader asgari ücretle çalışıyorum 800 liranın lafını yapmıyorum kusura bakmada sistem alacak kadar adamın parası varsa monitöre bi 800 liranın lafını yapacak kadar maddi durumu düşük değildir
Olay maddi durum değil. 2750 liraya ghostingli, fason ve bozulmaya meyilli bir ürün alacağına 700 lira daha koy rahat et.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
746
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Abdullah abi herşeyi inceliyor reklam alıyor öneriyor yoksa adama sorsan c4 bombası olduğunu sanada söyler her reklamı yapılan ürün kaliteli olmuyor

Abdullah abi bizmiyiz onu abdullah abiye soracaksın
2750 liran gideceğine 750 liran daha gitsin, düzgünce kullanırsın.
Hocam evet markalar kötü ancak her ürünleri kötü demek saçmalık. Bunlar ürüne marka basan firmalar. Her yerde aynı şeyi söylüyorsunuz, uyarıyorum tekrar aynısını diyorsunuz. Fury Z mesela Ajazz'ın da sattığı bir üründü. ilk çıktığında da alınabilir güzel bir mouse'du. Bu yüzden lütfen her game zart zurt gördüğünüzde öğh demek yerine hangi markanın ürünü olduğuna bakın

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
Konuyu acilen terkedin ne rezil adamlarsınız kardeşim forumu senin gibi adamlar yüzünden kullanılamaz hale geliyor
Sen Neden Şimdi Böyle Kaba-Agresif Dile Başvuruyorsun Senin Gibi Boş İnsanlar Tartışmasını Bilmiyor Bence O Yüzden Sen Böyle Konuşuyorsun Terketmiyorum Konuyu Ve Rezil Etmiyorum Kendimi Sen Öyle Düşünüyorsan O Senin Tercihin

Herkes Sen Değil :D

Livaković

80+ Silver
Hocam evet markalar kötü ancak her ürünleri kötü demek saçmalık. Bunlar ürüne marka basan firmalar. Her yerde aynı şeyi söylüyorsunuz, uyarıyorum tekrar aynısını diyorsunuz. Fury Z mesela Ajazz'ın da sattığı bir üründü. ilk çıktığında da alınabilir güzel bir mouse'du. Bu yüzden lütfen her game zart zurt gördüğünüzde öğh demek yerine hangi markanın ürünü olduğuna bakın
Her ürünü kötü kardeşim saçmalık vesaire değil rampage psu alıpta kaç kere bom diye patlayıpta forumda mağdur oldum diye hıçkıra hıçkıra daha taksidini ödüyorum daha diye ağlayanı kaç kere gördük biz

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,587
İsim
Cengiz
bide bana diyorlar rezilsin diye :D Kendileri Daha Çok Rezil Oldu Haberleri Yok :D

Livaković

80+ Silver
Sen Neden Şimdi Böyle Kaba-Agresif Dile Başvuruyorsun Senin Gibi Boş İnsanlar Tartışmasını Bilmiyor Bence O Yüzden Sen Böyle Konuşuyorsun Terketmiyorum Konuyu Ve Rezil Etmiyorum Kendimi Sen Öyle Düşünüyorsan O Senin Tercihin

Herkes Sen Değil :D
Boş duyar kasıyorsun farkındamısın? 15k sisteme para veren adam 800liranın lafını yapmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,704
Üyeler
164,551
Son üye
kncburak
Top Bottom