❌İndirim Bitti! GameBooster GB-24F165FF 23.8" 160Hz 0.5ms 2999 TL.

Reveng

80+
Reaksiyon skoru
109
Panel kalitesi falan bilmiyorum incelemede bulamadım ama bence denenebilir 160 Hz uygun fiyatlı.
3 K Ya Alınır Bence İkinci El Asus 144 Hz Monitör Var Elimde 12 Yıllık Onu 2500'e Satıyordum Ben Bu Bedava Bu Fiyata Alınabilir

İyi mi elde patlamasın ? İncelemesi yok hiç.

Son düzenleme:
Panel kalitesi falan bilmiyorum incelemede bulamadım ama bence denenebilir 160 Hz uygun fiyatlı.
stannis e ben güvendim geride bırakmadı 🤣 ama bu ürün hakkında bilgim yok kağıt üstü verileri fiyat için iyi duruyor

2 3 hafta önce İnternet kafeye bundan almışlar renkler felan çok iyi değil bir şey beklemeyin
Monitör açılırken 165 Hz görünüyor ayarlarda 159

elimde kısa süreliğine GameBooster monitör geçmişti, o 280 hz'lik daha yüksek bir model. paneli, gecikme değeri falan yerlerde sürünüyor. bu ondan düşük modelse Allah bilir daha kötüsü

elimde kısa süreliğine GameBooster monitör geçmişti, o 280 hz'lik daha yüksek bir model. paneli, gecikme değeri falan yerlerde sürünüyor. bu ondan düşük modelse Allah bilir daha kötüsü
aynı sorun aoc 240hz modelde yaşıyorum. fiyatı çok iyi düşünmeden alınabilir bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,161
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri