GameBooster GB-2709FF alınır mı

hilmi

80+
Reaksiyon skoru
18
Dostlar 1900 TL'ye kadar bütçem var. 165 hz 1 ms ve yazılım üzerinde çalıştığım için pivod özellikli bir monitör arıyorum. En uyguna bunu buldum. Bu mönitörün bir üst versiyonunu Abdullah abi dün incelemesini yaptı. Sizce bu monitör alınır mı. Alınmazsa da bu özelliklerde bir monitör tavsiyesi verebilir misiniz.

Pivot şart mı ?

o markaların monitörleri çok uzun ömürlü olmuyor.

bütçemi aşıyor reis max 2k

Dostlar 1900 TL'ye kadar bütçem var. 165 hz 1 ms ve yazılım üzerinde çalıştığım için pivod özellikli bir monitör arıyorum. En uyguna bunu buldum. Bu mönitörün bir üst versiyonunu Abdullah abi dün incelemesini yaptı. Sizce bu monitör alınır mı. Alınmazsa da bu özelliklerde bir monitör tavsiyesi verebilir misiniz.
Kardeşim gönül rahatlığıyla. Al 1.5 yıl oyun oynadım. Şimdi 2. Ekran olarak kullanıyorum. Günde 12 saat açık hiç bir sıkıntısı yok.

Kardeşim gönül rahatlığıyla. Al 1.5 yıl oyun oynadım. Şimdi 2. Ekran olarak kullanıyorum. Günde 12 saat açık hiç bir sıkıntısı yok.
bu varken onu almak saçma
G-sync de var mis gibi monitör forumda da çok öneriliyor

bu varken onu almak saçma
G-sync de var mis gibi monitör forumda da çok öneriliyor
Marka olarak bilindik marka attığın yaptıkları belli. Kullanmadığım için bir şey diyemem. Ben gameboosteri kullandım 1.5 oyun şu anda 2.ekran olarak. Yani gayet memnundum hiç bir sıkontı çıkarmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,773
Üyeler
183,163
Son üye
serox26
Geri