E EAXS 80+ Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 42 Reaksiyon skoru 9 21 Şubat 2024 #1 kasa aldım a-rgb olmasına rağmen renk değiştiremiyorum kumanda hiç bir işe yaramıyor pili falan var ama kasa da hiçbir değişiklik yok. bilen biri yardımcı olabilir mi?
kasa aldım a-rgb olmasına rağmen renk değiştiremiyorum kumanda hiç bir işe yaramıyor pili falan var ama kasa da hiçbir değişiklik yok. bilen biri yardımcı olabilir mi?
Requielme 80+ Bronze Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 982 Reaksiyon skoru 323 21 Şubat 2024 #2 Bazen pilin orada bant oluyor onu çekince pil temas edip devreye giriyor baktın mı ona.
E EAXS 80+ Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 42 Reaksiyon skoru 9 21 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Requielme yazmış: Bazen pilin orada bant oluyor onu çekince pil temas edip devreye giriyor baktın mı ona. Devamı için tıklayın... baktım hocam ya vardı çıkardım hala çalışmıyor kasanın içine soktum her yerine yaklaştırdım hala yok
Requielme yazmış: Bazen pilin orada bant oluyor onu çekince pil temas edip devreye giriyor baktın mı ona. Devamı için tıklayın... baktım hocam ya vardı çıkardım hala çalışmıyor kasanın içine soktum her yerine yaklaştırdım hala yok