DeeperWeys
80+ Silver
Dahası
bu olaya tek diyeceğim BRUH geçmiş olsun
psu su olmayan bir kasa üstünde 1 2 tane kondansatör bulunan bir kontrolcü hayret booom diye patlaması Allahın işi işteKasayı sıfır olarak aldım zaten leğen gibi Bir kasaydı anakart montajlama öbür kadakarda kolayken bu kasada zor olmuştu buna PSU ve öbür parçalar dahil. Sistemi test ederken kumandaya bir el atayım dedim 2-3 tuş bastıktan sonra BOOOM! Arkadaki kontrolcü patladı. Hava akışı fena değil fakat malzeme kalitesi biraz düşük.
Ben hâlâ bir görsel bekliyorum havaya uçan kontrolcüden.Sistem DA3 ile alakalı bir sorun değil fakat bu kasayı tavsiye etmiyorum.
@Mehmet Yılmaz kral bende bu kasayı alacaktım ilk kez duydum bu şikayeti bende görsel bekliyorum olmazsa ZALMAN ZM-T7 alacağım .Ben hâlâ bir görsel bekliyorum havaya uçan kontrolcüden.
Dediğim gibi allahın işi işteKasa yapısıyla alakalı kontrolcüyü garantiye yolladım.
İçini sökmek istemedim çıkarınca altında süngere yapıştırılmış kontrolcü çıktı ve garantiye yolladım belki sorun PSU ile alakalıdır ama ihtimal yok kasa malzemesi olsun çok tercih edilmez.Ben hâlâ bir görsel bekliyorum havaya uçan kontrolcüden.