- En İyi Cevap
- 4
İçerisinde bulunan kontrolcü Xigmatek marka kasaların da bir çoğunda bulunan 6'lı kontrolcü.
senden bu iddian hakkında görsel bekliyoruz.
yalan oldugunu düşünüyorum kontrolcü asla patlamaz ss atarmısınİçini sökmek istemedim çıkarınca altında süngere yapıştırılmış kontrolcü çıktı ve garantiye yolladım belki sorun PSU ile alakalıdır ama ihtimal yok kasa malzemesi olsun çok tercih edilmez.
Bende merak ettim şimdi sisteme bu kasa emanet edilir değil mi @Abdullah Hacıgülİçerisinde bulunan kontrolcü Xigmatek marka kasaların da bir çoğunda bulunan 6'lı kontrolcü.
değişik site kontrolcüyü değiştirmez diye düşünüyorum ?Üstünde onunda bir çok devre var kontrolcü açmadan garantiye gönderdim. Kasayı değişik bir siteden almıştım.
hangi site ?Üstünde onunda bir çok devre var kontrolcü açmadan garantiye gönderdim. Kasayı değişik bir siteden almıştım.
konu şu ki kasada psuda yokkontrolcüye kaç V gidebilirki BOOM diye patlasın, PSU dur o.
Hocam hem bunu diyip hem de "Kasa patladı" diye konu açıyorsunuz. Önce sorunun nerede olduğunu anlarsanız daha iyi olur bence.belki sorun PSU ile alakalıdır
https://www.corsair.com/ww/en/Categories/Products/Fans/RGB-&-LED-Fans/iCUE-SP-Series-RGB-PRO-Performance/p/CO-9050093-WW#tab-tech-specs evet 7.5 watt bak bu corsairin fanı tam yükte bile max 3.5 watt gibi bir şey çekiyor o kasann fanı bunun kadar çekebilse bile 7.5watt çekemezFan başı 7.5W olarak sayın. Elektirik kontrolcüden gidiyor malzemesi dışında hava akışı fena değil.
Fan başı 7.5W olarak sayın. Elektirik kontrolcüden gidiyor malzemesi dışında hava akışı fena değil.