https://ty.gl/pz889qzr23 ürün bu hocalarım inceleme yapanlar gayet memnunmuş cpu sıcaklıkları 65 i geçmiyormuş sizce alınır mı?
Hocam daha pc yi toplamadım 0 dan diziyorum yani bi sıcaklık derecesi veremem hiç fanım yok yani ondan sordum game force iyi midir? alınır mı? diyefiyatı güzel alınabilirde cpu sıcaklığına bi etkisi olmaz 70 se belki 65 olur ama 90 sa boş öyle şeyler
en önemli şey bence ses yapmaması
F/p olarak bana mantıklı gelmişti ben de aldım hocam aksilik olmazsa bugün gelecek. Çok üst düzey marka olmadıktan sonra fanlar arasında aşırı farklar olmuyor hocam hatta aynı şekilde geliyor bazı markalar sadece etiket farklı gibi. Yorumlar iyi diye aldım ben de bakalım nasıl çıkacak ama kötü çıkacağını sanmıyorum. Fanlar doğru konumlandırılırsa ortalama sıcaklıkta 10 dereceyi bulmayan bir düşüş yaşatır illa ki.Hocam daha pc yi toplamadım 0 dan diziyorum yani bi sıcaklık derecesi veremem hiç fanım yok yani ondan sordum game force iyi midir? alınır mı? diye
Peki hocam sadece bu fanlari kullanarak 10 saat oyun oynanabilirmi yoksa kaliteli hava soğutmamı almalıyım?F/p olarak bana mantıklı gelmişti ben de aldım hocam aksilik olmazsa bugün gelecek. Çok üst düzey marka olmadıktan sonra fanlar arasında aşırı farklar olmuyor hocam hatta aynı şekilde geliyor bazı markalar sadece etiket farklı gibi. Yorumlar iyi diye aldım ben de bakalım nasıl çıkacak ama kötü çıkacağını sanmıyorum. Fanlar doğru konumlandırılırsa ortalama sıcaklıkta 10 dereceyi bulmayan bir düşüş yaşatır illa ki.
Orada değişken çok fazla hocam onu bilemem açıkçası. Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı, bilgisayar bileşenleri, kasanın hava akışı hepsi değiştirir bu durumları. Ama şöyle diyeyim Batmanda dışarısı 40derece olduğunda hava alan bir kasayla sorunsuz oynadım saatlerce ekran kartı full fan açıyor en iyi haliyle 70 derecelere düşüyordu. Ama bileşenler çok enerji tüketip ısınıyorsa veya kasanızın hava akışı iyi değilse durum başka türlü olabilir. Oynanacak oyun bile çok önemli.Peki hocam sadece bu fanlari kullanarak 10 saat oyun oynanabilirmi yoksa kaliteli hava soğutmamı almalıyım?
Saol hocam cpu soğutmada aldım ekstra olarak deniyicem umarım iyi çıkarlarOrada değişken çok fazla hocam onu bilemem açıkçası. Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı, bilgisayar bileşenleri, kasanın hava akışı hepsi değiştirir bu durumları. Ama şöyle diyeyim Batmanda dışarısı 40derece olduğunda hava alan bir kasayla sorunsuz oynadım saatlerce ekran kartı full fan açıyor en iyi haliyle 70 derecelere düşüyordu. Ama bileşenler çok enerji tüketip ısınıyorsa veya kasanızın hava akışı iyi değilse durum başka türlü olabilir. Oynanacak oyun bile çok önemli.
Hocam bu fanlar zaten soğutmada çok is görmüyorlarmış araştırdım çok bilmedigimden öğrendimki cpu soğutucusu lazımmış bende Snowman M200 2 cpu soğutucusu almaya karar verdim ve yanında cooler masterın termal macununu aldım sistemi topladığımda deneyip göreceğim umarım iyi çıkarlar10 saat oyun oynamanın bunlarla bir alakası yok. Bu fanların zaten hava akışı bir hayli düşük oluyor.