Neler Yeni

GameForce 4 lü fan alınır mı?

RaiL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zeynel Zeybek
https://ty.gl/pz889qzr23 ürün bu hocalarım inceleme yapanlar gayet memnunmuş cpu sıcaklıkları 65 i geçmiyormuş sizce alınır mı?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
fiyatı güzel alınabilirde cpu sıcaklığına bi etkisi olmaz 70 se belki 65 olur ama 90 sa boş öyle şeyler
en önemli şey bence ses yapmaması

RaiL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zeynel Zeybek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fiyatı güzel alınabilirde cpu sıcaklığına bi etkisi olmaz 70 se belki 65 olur ama 90 sa boş öyle şeyler
en önemli şey bence ses yapmaması
Hocam daha pc yi toplamadım 0 dan diziyorum yani bi sıcaklık derecesi veremem hiç fanım yok yani ondan sordum game force iyi midir? alınır mı? diye

Etzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdussamet KAVAK
Hocam daha pc yi toplamadım 0 dan diziyorum yani bi sıcaklık derecesi veremem hiç fanım yok yani ondan sordum game force iyi midir? alınır mı? diye
F/p olarak bana mantıklı gelmişti ben de aldım hocam aksilik olmazsa bugün gelecek. Çok üst düzey marka olmadıktan sonra fanlar arasında aşırı farklar olmuyor hocam hatta aynı şekilde geliyor bazı markalar sadece etiket farklı gibi. Yorumlar iyi diye aldım ben de bakalım nasıl çıkacak ama kötü çıkacağını sanmıyorum. Fanlar doğru konumlandırılırsa ortalama sıcaklıkta 10 dereceyi bulmayan bir düşüş yaşatır illa ki.

RaiL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zeynel Zeybek
F/p olarak bana mantıklı gelmişti ben de aldım hocam aksilik olmazsa bugün gelecek. Çok üst düzey marka olmadıktan sonra fanlar arasında aşırı farklar olmuyor hocam hatta aynı şekilde geliyor bazı markalar sadece etiket farklı gibi. Yorumlar iyi diye aldım ben de bakalım nasıl çıkacak ama kötü çıkacağını sanmıyorum. Fanlar doğru konumlandırılırsa ortalama sıcaklıkta 10 dereceyi bulmayan bir düşüş yaşatır illa ki.
Peki hocam sadece bu fanlari kullanarak 10 saat oyun oynanabilirmi yoksa kaliteli hava soğutmamı almalıyım?

Etzel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Abdussamet KAVAK
Peki hocam sadece bu fanlari kullanarak 10 saat oyun oynanabilirmi yoksa kaliteli hava soğutmamı almalıyım?
Orada değişken çok fazla hocam onu bilemem açıkçası. Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı, bilgisayar bileşenleri, kasanın hava akışı hepsi değiştirir bu durumları. Ama şöyle diyeyim Batmanda dışarısı 40derece olduğunda hava alan bir kasayla sorunsuz oynadım saatlerce ekran kartı full fan açıyor en iyi haliyle 70 derecelere düşüyordu. Ama bileşenler çok enerji tüketip ısınıyorsa veya kasanızın hava akışı iyi değilse durum başka türlü olabilir. Oynanacak oyun bile çok önemli.

Oguzhansah

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,589
İsim
Oğuzhan Şahin
Bu fandan beklentin soğutma değil görüntü olsun aman aman bir şey çıkmaz

RaiL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zeynel Zeybek
Orada değişken çok fazla hocam onu bilemem açıkçası. Bulunduğunuz ortamın sıcaklığı, bilgisayar bileşenleri, kasanın hava akışı hepsi değiştirir bu durumları. Ama şöyle diyeyim Batmanda dışarısı 40derece olduğunda hava alan bir kasayla sorunsuz oynadım saatlerce ekran kartı full fan açıyor en iyi haliyle 70 derecelere düşüyordu. Ama bileşenler çok enerji tüketip ısınıyorsa veya kasanızın hava akışı iyi değilse durum başka türlü olabilir. Oynanacak oyun bile çok önemli.
Saol hocam cpu soğutmada aldım ekstra olarak deniyicem umarım iyi çıkarlar

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,166
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
10 saat oyun oynamanın bunlarla bir alakası yok. Bu fanların zaten hava akışı bir hayli düşük oluyor.

RaiL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Zeynel Zeybek
10 saat oyun oynamanın bunlarla bir alakası yok. Bu fanların zaten hava akışı bir hayli düşük oluyor.
Hocam bu fanlar zaten soğutmada çok is görmüyorlarmış araştırdım çok bilmedigimden öğrendimki cpu soğutucusu lazımmış bende Snowman M200 2 cpu soğutucusu almaya karar verdim ve yanında cooler masterın termal macununu aldım sistemi topladığımda deneyip göreceğim umarım iyi çıkarlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,711
Üyeler
163,540
Son üye
Caxi