Neler Yeni

Gameforge istemcisini kurarken bu hatayı veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Merdümgiriz
Arkadaşlar merhaba
Gameforge istemcisini indirdim ama kurarken bu hatayı verdi lütfen yardım edin

Ekler

• Screenshot_2021-02-09-23-40-17-898_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-02-09-23-40-17-898_com.miui.gallery.jpg
    1.1 MB · Hit: 736

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
Uygulamanın ne olduğunu bilmiyorum ama Gameforge Client Service uygulamasına bağlanamadığı icin çalışamıyor. Bu uygulama yüklüyse kaldırıp tekrar yüklemeyi veya indirme esnasında indirilememişse ayrıca tarayıcda aratıp indirmeyi deneyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Merdümgiriz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uygulamanın ne olduğunu bilmiyorum ama Gameforge Client Service uygulamasına bağlanamadığı icin çalışamıyor. Bu uygulama yüklüyse kaldırıp tekrar yüklemeyi veya indirme esnasında indirilememişse ayrıca tarayıcda aratıp indirmeyi deneyebilirsin.
''Arkadaşlar ben çözümü biliyorum bende de vardı bu sorun çözümü şu dur çalıştır yazın başlata msconfig yazın oradan hizmetlere gelin sonra bütün Microsoft hizmetlerini gizle deyin ondan sonra Gameforge client serviceyi tik atın onayla diyin düzelecek''
Biri böyle bir şey önerdi zararlı bir yanı var mı?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
''Arkadaşlar ben çözümü biliyorum bende de vardı bu sorun çözümü şu dur çalıştır yazın başlata msconfig yazın oradan hizmetlere gelin sonra bütün Microsoft hizmetlerini gizle deyin ondan sonra Gameforge client serviceyi tik atın onayla diyin düzelecek''
Biri böyle bir şey önerdi zararlı bir yanı var mı?
Bi zararı olacağını sanmıyorum, olursa da aynı yolla tiki kaldırırsınız zaten. Çözüm önerisi bana makul geldi

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Merdümgiriz
windows7 ile alakalıymış artık 7yi desteklemiyormuş 8e nasıl geçebilirim internetten bilgin var mı?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,920
İsim
Mehmet
Hiç windowsla uğraşmadım vallahi ama sana değişiyorken W10 düşün derim W8 de kötü değil ama W10 sık güncelleniyor. Forumda biraz bakın illa konusu vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Merdümgiriz
Daha dün GameForge üzerinden Metin 2'ye giriş yaptım ve sistemim Windows 7.
Ben de yukarıdaki hatayı veriyor yardımcı olur musun birkaç foruma baktım hepsi w7 kullanıyordu bende açılmıyor steamden de şu hatayı veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç windowsla uğraşmadım vallahi ama sana değişiyorken W10 düşün derim W8 de kötü değil ama W10 sık güncelleniyor. Forumda biraz bakın illa konusu vardır
Benim pc çok eski yeni sistem toplayacağım ekran kartlarının düşmesini bekliyorum w10 aşar bunu

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    1.5 MB · Hit: 84

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Şu an denedim çalışıyor. Bilmiyorum ki çözümünü. İnternette baya konusu var, onlara göz at, bir yandan da desteğe ticket at.

Ekler

• gf.jpg
    gf.jpg
    390.9 KB · Hit: 220
Top Bottom