Neler Yeni

Gamegaraj 4099tl yeni laptop

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Satıcılar doları da geçtim herkes online eğitime yöneldi diye çok saçma bir şekilde laptop fiyatlarını arttırdı. Piyasaya bakılırsa uygun görünüyor. Kuzenim için geçen ay sadece eba için laptop bakarken minimum 5k civarlarında kötü ürünler olduğu için tercih etmemiştim. Sizce bunu 8 GB ram yapsam online eğitim için yeterli olur mu?

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hd graphics googleda oyun oynatamiyor daha lol nasi oynatsin
Evet sayın seyirciler bugün sizlerle 3000 TL klavye monitör dahil gibi olan laptopu göstereceğim içinde RTX 3090 ve R9 5900X var gördüğünüz gibi. 3000 TL'ye F/P bir laptop.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satıcılar doları da geçtim herkes online eğitime yöneldi diye çok saçma bir şekilde laptop fiyatlarını arttırdı. Piyasaya bakılırsa uygun görünüyor. Kuzenim için geçen ay sadece eba için laptop bakarken minimum 5k civarlarında kötü ürünler olduğu için tercih etmemiştim. Sizce bunu 8 GB ram yapsam online eğitim için yeterli olur mu?
Şansınız varsa 16 yapın çünkü APU'ya da bir miktar ayrılıyor.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Evet sayın seyirciler bugün sizlerle 3000 TL klavye monitör dahil gibi olan laptopu göstereceğim içinde RTX 3090 ve R9 5900X var gördüğünüz gibi. 3000 TL'ye F/P bir laptop.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şansınız varsa 16 yapın çünkü APU'ya da bir miktar ayrılıyor.
Teşekkür ederim. Sence bu fiyat bandında günlük işler için idare eder mi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
@bythmn Bu paraya çok daha güçlü masaüstü alırsın