Neler Yeni

Gamegaraj 6500xt sistem bu fiyata alınır mı?

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
Bütçe
11000
Başlıkta da belirttiğim gibi sistem bu.

Şöyle bir seçenek daha var elimde 5600G li bu sistemi alıp daha sonra para biriktirip ekran kartı takabilirim.

Şu anda oynadığım oyunlar, LOL, VALORANT, METİN2, GTA V gibi arada sırada COD oyunları oynuyorum hikaye üzerine FPS.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz

Şöyle bir seçenek daha var elimde 5600G li bu sistemi alıp daha sonra para biriktirip ekran kartı takabilirim.

Şu anda oynadığım oyunlar, LOL, VALORANT, METİN2, GTA V gibi arada sırada COD oyunları oynuyorum hikaye üzerine FPS.

3050, 6500xt'den daha iyi ek olarak dlss ile de gelmesi cabası. Stoklar oturunca 3050 hazır sistemler çıkmaya başlar. Ben olsam beklerim.

Zeusaqa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Tuncay Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

3050, 6500xt'den daha iyi ek olarak dlss ile de gelmesi cabası. Stoklar oturunca 3050 hazır sistemler çıkmaya başlar. Ben olsam beklerim.
Kesinlikle katılıyorum sana fakat şöyle bir sorun var, gelecek olan 3050 sistemlerin çoğu darboğaz yapabilecek işlemcilerle çıkabileceğini düşünüyorum ve fiyatlarını da haketmeyeceğini düşünüyorum bu yüzden işlemciyi de APU sistemdeki gibi yüksek tutmak istiyorum bir yandan, saçma bir çıkmaza düştüm çıkamıyorum işin içinden.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,023
İsim
Oğuz Oğuz
Kesinlikle katılıyorum sana fakat şöyle bir sorun var, gelecek olan 3050 sistemlerin çoğu darboğaz yapabilecek işlemcilerle çıkabileceğini düşünüyorum ve fiyatlarını da haketmeyeceğini düşünüyorum bu yüzden işlemciyi de APU sistemdeki gibi yüksek tutmak istiyorum bir yandan, saçma bir çıkmaza düştüm çıkamıyorum işin içinden.

önce bir sistemler çıksında hocam sonrasına bakarız.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Çoğu sisteme 3100 koyarlar gibime geliyor aslında ufak bir oc ile kullanılır

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

6500XT Li sistemi al ama ileriye dönük bir planın varsa işlemciyi 10400F seçerek al.

Veya bütçeyi biraz zorlayıp 12K ya 11400F ve RTX 3050 li hazır sistemi alın.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
3050 için 12 bin değer mi peki
12.000 TL gibi bir fiyata olan sistemin içinde orta seviye bir işlemci soğutucu bile yok. Bana göre sistemde kullanılan parçaların kalitesinin giriş seviyesi olması nedeniyle sistem pahalı tabii ki karar sizindir.

Top Bottom