- Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır henüz çıkarılmadıkargoya çıkarıldı mı sizin
hayır henüz çıkarılmadıkargoya çıkarıldı mı sizin
Hocam bende aynı sistemin intel'li olanı alacağım 3060ti eklemeyi düşünüyorum ama acaba nekadar zamanda gelir umarım 1 ay sürmez.hayır henüz çıkarılmadı
Kanka sanırım bu arkadaş diğer forumda iptal ettiğini söylemişti eğer bekliyorsan deneyimlerini falan boşuna beklersin yani.kargoya çıkarıldı mı sizin
anlamadım hangi forumda böyle bir şey yazmışım link atabilir misin acabaHocam bende aynı sistemin intel'li olanı alacağım 3060ti eklemeyi düşünüyorum ama acaba nekadar zamanda gelir umarım 1 ay sürmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka sanırım bu arkadaş diğer forumda iptal ettiğini söylemişti eğer bekliyorsan deneyimlerini falan boşuna beklersin yani.
Niye sildikten sonra söylüyorsun kanka silmeseydin yazdığınıda atsaydim burayaanlamadım hangi forumda böyle bir şey yazmışım link atabilir misin acaba
ulaştı mı eline bende gamegarajdan alışveriş yapacağım güven problemi yaşıyorumtabii ki yazarım daha yeni aldım gelince burdan yazarım tekrardan
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arada yardımcı olan herkese çok teşekkür ederimm
evet hem de bekledıgımden hızlı ulastı cok ıyı hıcbır sorun yasamadım almayı dusunuyorsanız öneririmulaştı mı eline bende gamegarajdan alışveriş yapacağım güven problemi yaşıyorum
Merhaba kral aynı şekil bende almayı planlıyorum yaptığın değişiklikleri bende yapıp hayırlı olsun diyeceğim ama freedos gelmesi beni korkutuyor win10 nasıl kurabilirimevet hem de bekledıgımden hızlı ulastı cok ıyı hıcbır sorun yasamadım almayı dusunuyorsanız öneririm
Merhaba kral aynı şekil bende almayı planlıyorum yaptığın değişiklikleri bende yapıp hayırlı olsun diyeceğim ama freedos gelmesi beni korkutuyor win10 nasıl kurabilirim
Selamınaleyküm bende aynı sistemi alıcamda 3060 yeterli olur mu yoksa 3060 ti almalımıyım5600 3060 ti yapın kullanın
3060ti alın paranız varsaSelamınaleyküm bende aynı sistemi alıcamda 3060 yeterli olur mu yoksa 3060 ti almalımıyım
Hocam sistemden memnun musunuz alıcam ve soğutmaya gerek var mı ısınıyor mu acil dönme şansınız var mıbu videoyu izleyebilirsin