Gamegaraj'dan aldığım Biostar marka anakartta VGA sorun ışığı yandığı için görüntü alamıyordum, ekran kartını değiştirince yine görüntü gelmemişti. Bu yüzden sorunun anakartta olduğunu düşünüp servise yolladım. Gamegaraj aracı olacak şekilde Eksa Elektroniğe yollanmış. Bugün öğrendiğim kadarıyla sıvı teması yüzünden anakartım garanti kapsamı dışında kalmış. Komiktir ki elimde yollamadan önceki fotoğrafı ve serviste kontrol edilirkenki fotoğrafları var. Servis fotoğrafını Eksa Elektronikte konuştuğum kişiden aldım. Mail yoluyla fotoğrafı yolladığında, ben de ona kendi fotoğrafımı yolladım. Işıktan dolayı pek belli olmadığını aslında ilk fotoğrafta da sıvı teması olduğunu söyledi ama çevremde kime gösterirsem göstereyim öyle gelmiyordu kimseye. Diğer sıkıntı olan şeylerden biri de Gamegarajın servisine ürünü yollarken kargonun sigortasız olması, bunun neden böyle olduğunu anlayabilmiş değilim her türlü size patlıyor bir şey olursa. Buradan bir şey almak isteyen olursa haberi olsun diye yazmak istedim.
En alta servise gitmeden önce ve serviste çekilen fotoğrafını ekledim.
En alta servise gitmeden önce ve serviste çekilen fotoğrafını ekledim.