GameGaraj Aquarius 5AN Aldım

Hayırlı olsun güle güle kullan dostum. Bol hava akışlı soğuk işlemcili günlerde kullan.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Kasanın fotoğraflarını görsek güzel olurdu.

Hayırlı olsun ilk başta. Boştaki sıcaklıklar ve yük altındaki sıcaklıklar nasıl?
Ben o kadar bilgili değilim malesef bilgisayar konularında hayaletcim :)
Nasıl bakacağımı söylersen bakarım ama, yanilmiyorsam "afterburner" tarzı bir şeydi.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun. Buradan aldığınız için çok doğru bir karar vermnişsiniz. Ben inanılmaz memnun kaldım.

Hayırlı olsun. Buradan aldığınız için çok doğru bir karar vermnişsiniz. Ben inanılmaz memnun kaldım.
Tesekkür ederim siz de öyle :)
Bir şey soracağım ama, sizde de cmos fail veriyor mu?
Simdi bilgisayara girmeden önce cmos fail yaziyor ama yine de masaüstüne geliyor.
Acaba biosu güncellemediğim için mi?

Tesekkür ederim siz de öyle :)
Bir şey soracağım ama, sizde de cmos fail veriyor mu?
Simdi bilgisayara girmeden önce cmos fail yaziyor ama yine de masaüstüne geliyor.
Acaba biosu güncellemediğim için mi?
Hiç öyle bir hata görmedim... Bir araştır bakalım, neden oluyormuş. Bilgisayar 3-4 saniyede hata falan almadan açılıyor bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiç öyle bir hata görmedim... Bir araştır bakalım, neden oluyormuş. Bilgisayar 3-4 saniyede hata falan almadan açılıyor bende.
Bios güncelliğine bakmak için Başlat-Çalıştır yolunu izleyerek Msinfo32 yaz, ekran görüntüsünü at bakalım. BIOS’un güncel mi değil mi öğrenebiliriz öyle.
Ayrıca Windows’u güncellesin mi?

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios güncelliğine bakmak için Başlat-Çalıştır yolunu izleyerek Msinfo32 yaz, ekran görüntüsünü at bakalım. BIOS’un güncel mi değil mi öğrenebiliriz öyle.
Ayrıca Windows’u güncellesin mi?
Şuraya bırakıyım...
1590832948998.webp

Hayırlı olsun çok güzel seçim bu akşam ayni kasayı almayı planlıyorum bende 😇

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,727
Üyeler
189,317
Son üye