- Reaksiyon skoru
- 240
Hayırlı olsun güle güle kullan dostum. Bol hava akışlı soğuk işlemcili günlerde kullan.
Son düzenleme:
Ben o kadar bilgili değilim malesef bilgisayar konularında hayaletcimHayırlı olsun ilk başta. Boştaki sıcaklıklar ve yük altındaki sıcaklıklar nasıl?
Tesekkür ederim siz de öyleHayırlı olsun. Buradan aldığınız için çok doğru bir karar vermnişsiniz. Ben inanılmaz memnun kaldım.
Hiç öyle bir hata görmedim... Bir araştır bakalım, neden oluyormuş. Bilgisayar 3-4 saniyede hata falan almadan açılıyor bende.Tesekkür ederim siz de öyle
Bir şey soracağım ama, sizde de cmos fail veriyor mu?
Simdi bilgisayara girmeden önce cmos fail yaziyor ama yine de masaüstüne geliyor.
Acaba biosu güncellemediğim için mi?
Bios güncelliğine bakmak için Başlat-Çalıştır yolunu izleyerek Msinfo32 yaz, ekran görüntüsünü at bakalım. BIOS’un güncel mi değil mi öğrenebiliriz öyle.Hiç öyle bir hata görmedim... Bir araştır bakalım, neden oluyormuş. Bilgisayar 3-4 saniyede hata falan almadan açılıyor bende.
Şuraya bırakıyım...Hiç öyle bir hata görmedim... Bir araştır bakalım, neden oluyormuş. Bilgisayar 3-4 saniyede hata falan almadan açılıyor bende.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bios güncelliğine bakmak için Başlat-Çalıştır yolunu izleyerek Msinfo32 yaz, ekran görüntüsünü at bakalım. BIOS’un güncel mi değil mi öğrenebiliriz öyle.
Ayrıca Windows’u güncellesin mi?
Sürümün benimle aynı yani güncel dostum. İsterden anakartının ismini yazıp bios sayfasına girip bakabilirsin. Son güncelleme tarihi 2.1.2020, seninki de 2.1.2020 sürümü.Şuraya bırakıyım...
Alıntıyı görüntüle