rainfalldown
80+
- Katılım
- 8 Aralık 2021
- Mesajlar
- 137
- Reaksiyon skoru
- 23
- Konu Sahibi Konu Sahibi
- #14
@VeVx
Hocam, ışık sızması biraz fazla gibi ama fotoğrafta tabii daha fazla görünüyor; gözle bakınca bu kadar değil. Çok rahatsız eden bir durum yok fakat yine de ortalama ( Ya da fazla da olabilir emin değilim. :/) bir sızma var. Zaten IPS panellerin çoğunda bu oluyormuş.
Görüntü kalitesi olarak 1080p’den geçtiğim için renkler ve genel kalite çok daha iyi ve canlı; bu farkı net şekilde hissediyorum. 4–5 gündür kullanıyorum, herhangi bir ölü piksel veya oyun sırasında bir sorun yaşamadım, gayet sağlıklı çalışıyor. Tek sıkıntı, bahsettiğim ışık sızması.
Bütçeyi muhtemelen 10 k’ya çıkartmayı düşünüyorum. Alacağım 10 k’lık modelde de bu kadar sızma olacaksa değişim ile uğraşmaya gerek yok; bu yüzden biraz kararsız kaldım. Diğer düşündüğüm FPS monitörü ise Dell Alienware AW2525HM. Bunun hakkında bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.
Ekler
Son düzenleme: