Yvşlagaçtanealıyon
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 7,595
oyunlardaki fps değerlerlerin ne
kardeşim her ikisininde vrm kalitesi ortada giriş seviyesi kartlar zaten marka temelli kaliteli demek mantıklı değil aradaki 300tl farka değmez bence1 kere al ömürlük al Asus kalitesini bilen bilir bak beni dinle al o Asus u bütçen varsa şahsen benimde bütçemi aşıyor ama ben zorlayacağım yapacak bişey yok
Bios ekranı gayet net.Arkadaş nasıl bakmış bilmiyorum ama istersen güncel ss bile atabilirim.psunun aigo olduğunu biliyorum zaten o kafamı yoruyor şahsen bios ekranını navige etmesinin o kadar zor olacağını sanmam ya 200 TL ekstra verip dragon almak mantıklı değil
bende aynısını yapıcam hatta 240gb düşürdümBende aynı sistemi kullanıyorum. Ramları çiftlemek yerine 1650s, 1660s yapsan daha iyi sonradan RAM eklemek kolay sonuçta.
ses çıakrtıyor mu barracudaBen sadece barracuda 1 tblik HDD ekledim.Daha sonra Toshiba Kioxia aldım başka yerden onu taktım.
Sürekli bir sesi yok genelde sessiz çalışıyor.Çok nadir veri yazarken klasik HDD sesi duyuluyor.ses çıakrtıyor mu barracuda
Tamam hadi sen git sırf acilis ekrani icin 200tl fazla ver biz ayni performansi alalim300 TL fark yok 200 TL fark var sallama lütfen
Asus diyorsun Asus un açılış ekranı bile yeter
Yani PSU öyle gerçekten güzel kaliteli bir incelemesi yada bilgisi yok fakat alanlardan herhangi bir şikayet sorun gelmedi şimdiye kadar.biraz özelleştirerek şöyle sipariş geçeceğim artık
R5 1600 af
biostar b450mh
inno3d 1650s
2x8 3000mhz cl15
gamegaraj 550w 80+
Güç kaynağını darkflash markasına yaptırıyorlarmış akım korumalı priz fln var evde ama yinede aklıma takıldı bu güç kaynağı problem çıkartır mı diye çıkartırsa marka kendisi koyduğu için garanti kapsamına alıyor mu bir yardımcı olur musunuz ?