Gümrük vergisi %30'a çıktı. Yakında fiyatlar artabilir.Ellerinde kaldı tabi patır patır kampanyadan satmaya calısıyorlar
Gümrük vergisi %30'a çıktı. Yakında fiyatlar artabilir.Ellerinde kaldı tabi patır patır kampanyadan satmaya calısıyorlar
Satış fiyatından satıldığını düşünsenize 11k ya 3070li sistem topluyorsun3070 satış fiyatı 500 dolar nasıl gelecek 6000 e. 10 bin olsun yeter
Aynen öyle düşünüyorum.Ellerinde kaldı tabi patır patır kampanyadan satmaya calısıyorlar
Garibanın yüzü güler mi ?Elimde tespih fiyat düşmesini bekliyorum. Öğrenciyken param yetmiyordu şimdi devlet lisesinde öğretmen oldum hala yetmiyor. Düzene bak
Ekran kartı krizin yoğun olduğu dönemde 2021 yılının yaz aylarında uzun süre 11.000-13.000 TL arasında RTX 3070 Ti satıldı.Satış fiyatından satıldığını düşünsenize 11k ya 3070li sistem topluyorsun
Ben 17.200TL ye aldım 2 ay önce 3070. Şu zamanlarda gaming gecesi vb. Yerlerde bu fiyatları her gördüğümde felç geçiriyorum.Aynen öyle düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Garibanın yüzü güler mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı krizin yoğun olduğu dönemde 2021 yılının yaz aylarında uzun süre 11.000-13.000 TL arasında RTX 3070 Ti satıldı.
Sizin Kart bozulursa ücret iadesi ile parayı geri alabilirsiniz. Ancak diğer türlü yapacak pek bir şey yok. Canınızı sıkmayın.Ben 17.200TL ye aldım 2 ay önce 3070. Şu zamanlarda gaming gecesi vb. Yerlerde bu fiyatları her gördüğümde felç geçiriyorum.
Aslında pixselleşme ve oyunlarda bulanıklık var Garantiye verip değişim veya eğer ekran kartları dahada düşerse iade verip tekrar alabilirim. Fakat şöyle bir durum var. Anakart+ekran kartı 18.000tl di ve anakartı 800tl ye sattım. Faturada 15.500tl gpu + 2500tl anakart şeklinde. 1-2k içinde riske girmeye gerek yok. Ben iade alır almaz bir anda geri fiyatlar yükselir şansıma.Sizin Kart bozulursa ücret iadesi ile parayı geri alabilirsiniz. Ancak diğer türlü yapacak pek bir şey yok. Canınızı sıkmayın.
Bu nasıl bir dram kitap olurElimde tespih fiyat düşmesini bekliyorum. Öğrenciyken param yetmiyordu şimdi devlet lisesinde öğretmen oldum hala yetmiyor. Düzene bak
hahahahahahahhaaBen 17.200TL ye aldım 2 ay önce 3070. Şu zamanlarda gaming gecesi vb. Yerlerde bu fiyatları her gördüğümde felç geçiriyorum.
Dostum adam dalga geçmiş çok takılma istersenİhtiyacı olan düşünebilir, fiyatlar makul seviyelerde gibi duruyor. 6000TL'ye RTX3070 bekleyen arkadaşa ise MSRP'si 500 dolar olan bir ekran kartından bahsediyoruz fazla uçmaya gerek yok bence