GameGaraj güvenilir mi

Reaksiyon skoru
1
arkadaşlar merhaba biliyorum bu konu hakkınca çokça sorular sorulmuş ama okuduğum şeyler şikayet var sitesinde gördüklerim ve izlediğim bazı videolar beni korkutmadı değil game garaj sitesinden alışveriş yapmış arkadaşlar veya çevresinde tanıdığı olanlar yardımcı olursa cidden çok sevinicem

gaming genden toplanmış bir pc den yazıyorum oradan al söz verdikleri gibi 5 günde teslim ettiler söz verdikleri gibi last of us part 1 oyunu kuponunu verdiler her ince detaya önem verip uyguluyorlar gaming gen iyidir. alışveriş yaptım.
Post automatically merged:

arkadaşlar merhaba biliyorum bu konu hakkınca çokça sorular sorulmuş ama okuduğum şeyler şikayet var sitesinde gördüklerim ve izlediğim bazı videolar beni korkutmadı değil game garaj sitesinden alışveriş yapmış arkadaşlar veya çevresinde tanıdığı olanlar yardımcı olursa cidden çok sevinicem

Güvenilir. Sistemimi oradan almıştım. Satış sonrası destekleri de çoğu firmadan daha iyidir. 2 defa garantilik durumum oldu ikisini de 1 günde çözdüler.

Benim hoşuma gitmiyor, bilgisayarımı oradan aldım kasa problemli geldi ilgilenmeyip başlarından savdılar satış sonrası destekleri yoktu

Guvenilirdir. Sistemi oradan aldim.

Benim hoşuma gitmiyor, bilgisayarımı oradan aldım kasa problemli geldi ilgilenmeyip başlarından savdılar satış sonrası destekleri yoktu
Şaşırdım açıkçası başından savma sebepleri neymiş?

forumlarda gördüğüm kadarıyla insanlar game garajın satış sonrası desteğinden çoğunlukla memnun kalmış şahsen bu mesajı gördüğüme biraz şaşırdım peki sonrasında problemi çözebildin mi

Şaşırdım açıkçası başından savma sebepleri neymiş?
Bilemiyorum artık neden destek vermediklerini sıfır gelen mal kırık geliyor ilgilenmiyorlar prensip meselesidir demek ki
Post automatically merged:

forumlarda gördüğüm kadarıyla insanlar game garajın satış sonrası desteğinden çoğunlukla memnun kalmış şahsen bu mesajı gördüğüme biraz şaşırdım peki sonrasında problemi çözebildin mi
En son gönderdim onlara, kendilerince tamir etmiş yollamışlar

bir zaman biostar ile ortaklık yapmışlardı çok uygun fiyatlı sistemler çıkarıyorlardı şuan ne durumda bilmiyorum ama o dönem hizmetlri baya iyiydi

Gamegaraj kaliteli firmadır diğer firmalara göre benim için hep öncelik gelir fakat hazır sistem haricinde çeşitlilik yok.

Sormadın mı hiç sebebini? Pek uğraşmamış gibisin.
Sordum herhalde dostum, zaten sıfır ayıplı malı değiştirmede bile uğraşıyorsak bırakalım baştan, değişim kapsamına almıyorlarmış işte o da onların sıkıntısı prensibi

Geri