GameGaraj mı GameRaider mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
90.000
selamlar sizce bu markalardan yüksek fiyat ürünler alınır mı? Benim araştırmalarıma göre GameRaider’in servisinden (gaming gen) insanlar daha memnun ve GameGaraj’ın servislerinden şikayet edenleri gördüm. 2 laptop arasındayım.
GameGaraj: 9955hx3d 32GB RAM 5070 Ti 140W
GameRaider: 14900hx 32GB RAM 5070 Ti 140W
Sizce hangisi alınmalı? 100k civarı bir bütçem var.

Hocam ben gameraider kullaniyorum.flux GR16 32 gblik olani ben çok memnunum.bugun satışa çıkardım ama tamamen maddi sebepler 😅

selamlar sizce bu markalardan yüksek fiyat ürünler alınır mı? Benim araştırmalarıma göre GameRaider’in servisinden (gaming gen) insanlar daha memnun ve GameGaraj’ın servislerinden şikayet edenleri gördüm. 2 laptop arasındayım.
GameGaraj: 9955hx3d 32GB RAM 5070 Ti 140W
GameRaider: 14900hx 32GB RAM 5070 Ti 140W
Sizce hangisi alınmalı? 100k civarı bir bütçem var.
İntel’in Arrowlake işlemcileri dışındaki mobil işlemcileri muadili AMD işlemcilerden daha kötü. O yüzden bu karşılaşmada Gamegaraj daha iyi. (Ultra ile başlayan seri Arrowlake serisi oluyor.)

İntel’in Arrowlake işlemcileri dışındaki mobil işlemcileri muadili AMD işlemcilerden daha kötü. O yüzden bu karşılaşmada Gamegaraj daha iyi. (Ultra ile başlayan seri Arrowlake serisi oluyor.)
hocam ben de zaten AMD 9955HX3D'nin çok daha iyi olduğunun farkındayım ama benim çekincem servis ve ürünlerin kalitesi. Bu konu hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız memnun olurum.

Geri