Konuyu sonradan görecek arkadaşlar için bilgi vermek istedim belki alacak olup araştıranlar vardır. GameGaraj R9T3D 64GB RAM 2TB SSD modelini aldım, bugün geldi ve birkaç oyunda deneme fırsatım oldu. İlk görüşlerim gerçekten çok olumlu laptop üzerinde. Sıcaklık değerleriyle ilgili büyük tereddüt ediyordum fakat şu anda memnunum. Boşta işlemcinin 65 derece olduğunu söyleyen vardı bu kısmen doğru fakat ayarlarınızı yaparsanız (45W işlemci kısıtlaması) 50 dereceyi görebilirsiniz ki ben öyle kullanıyorum. Oyunlarda ise anlık 96 gördüm (laptop beklediğimden çok daha sessizdi) daha sonra fanlar daha çok çalışmaya başlayınca 86'da sabitlendi. Ekran kartı ise 78'i geçmedi şu ana kadar. Oyunlarda 55W işlemci kısıtlaması yapınca hem fan daha yavaş çalışıyor hem de performans kaybınız gerçekten çok çok az azalıyor. O yüzden alırsanız 55W kısıtlama ile kullanmanızı öneririm ki ona rağmen aşırı iyi performans veriyor. Sıcaklıkla ilgili tek sıkıntısı RAM'lerin ve ana kartın GPU ve CPU ısılarıyla beraber artması. Bunu soğutucu ile diğer laptopların durumuna getirebilirsiniz. Benim için bir problem fakat büyük bir problem de değil. Performansından aşırı memnunum şu ana kadar. Eğer sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.