Gamegaraj psu sıkıntı

Peacee

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
728
Selamlar yaklaşık 20 gün önce gamegarajdan sistem aldım psudan hafif bir cızırtı geliyordu oyunlara girince az bir şey artıyo4du amam dikkatli dinleyince duyulacak seviyede bugün sdamlarla görüştüm herhsngi bit fps güç kaybı kapanma falan varmı dediler olmadığını söyledim bana bobin sesi oldupunu her elekt3ik devrrsinde olabilrcrğini herhangü bir güç kaybı yaşstmayafwğını söylediler bir sorun olursada 2 yıl garantisi olduğunu rahat olmamı söylediler sizce durum nedir uzun vadede bir sorun yaşatırmı ? (Telefondan yazdım çok iyi değilim yazım yanlışları olabilir)

Zsten bir sıkıntım yok güzrlce ysrdımcı oldular fslan ben birdr size sormak istrdim yani hsklı olmaları ysda olmamaları konusunda
Post automatically merged:

Coil whine sadece ekran kartında olan bir problem değil mi ?psuda olabiliyormu
psuda da bobin var iyi sarılmazsa olur

Ben de oradan aldığım sistemi kullanıyorum yaklaşık 8 aydır. PSU zaten garanti kapsamında. Kalite olarak da ortalama bir ürün çok bir şey bekleme. Tavsiyem garantisi bitinceye kadar kullan daha sonra değiştir.

Ben de oradan aldığım sistemi kullanıyorum yaklaşık 8 aydır. PSU zaten garanti kapsamında. Kalite olarak da ortalama bir ürün çok bir şey bekleme. Tavsiyem garantisi bitinceye kadar kullan daha sonra değiştir.
Öyle yapmayı planlıyorum sende bir cızırtı sorunu oldumu

Selamlar yaklaşık 20 gün önce gamegarajdan sistem aldım psudan hafif bir cızırtı geliyordu oyunlara girince az bir şey artıyo4du amam dikkatli dinleyince duyulacak seviyede bugün sdamlarla görüştüm herhsngi bit fps güç kaybı kapanma falan varmı dediler olmadığını söyledim bana bobin sesi oldupunu her elekt3ik devrrsinde olabilrcrğini herhangü bir güç kaybı yaşstmayafwğını söylediler bir sorun olursada 2 yıl garantisi olduğunu rahat olmamı söylediler sizce durum nedir uzun vadede bir sorun yaşatırmı ? (Telefondan yazdım çok iyi değilim yazım yanlışları olabilir)
benimki cızırtı gibiydi elektrik ulaşamıyordu sen kasayı biraz haraket ettirince pc kapanıyormu

benimki cızırtı gibiydi elektrik ulaşamıyordu sen kasayı biraz haraket ettirince PC kapanıyormu
pc açıkken ileri geri yaptır kapanıyorsa farklı kablo dene ben monitörünkünü taktım düzeldi artık ses gelmiyo ve haraket ettirince kapanmıyo elektrik kesintisinde instagramdan yazdım yeni güç kablosu gönderceklermiş

benimki cızırtı gibiydi elektrik ulaşamıyordu sen kasayı biraz haraket ettirince PC kapanıyormu

PC açıkken ileri geri yaptır kapanıyorsa farklı kablo dene ben monitörünkünü taktım düzeldi artık ses gelmiyo ve haraket ettirince kapanmıyo elektrik kesintisinde instagramdan yazdım yeni güç kablosu gönderceklermiş
ben farklı bir güç kablosula denedim yine gelmeye devam etti cızırtı

ben farklı bir güç kablosula denedim yine gelmeye devam etti cızırtı
hareket ettirip de denerim ancak onların yanında gönderdiği güç kablosu tam oturmuyor gibiydi yuvasına öyle bile olsa sonuçta hiç görüntü gelmemesi gerekmezmi bilgisayar açılıyor ve kullanabiliyorum sıkıntısız sadece cızırtı oluyor güç kaynağında

Şu psu bende mi sorunsuz çalışıyor ses duymadım daha :)

Geri