G.o kazık yemişsinizGameGaraj fotoğrafta görmüş olduğunuz sistem aldım ho veya go?
Uyguna hazır sistem bekleseydiniz keşke. Bildiğime göre bugün RX 6500 XT ve yakında da RTX 3050 çıkacak. Onlarla illaki sistem çıkar. Yani 1650'li sisteme 11K verilmez bence.Hayda bu fiyata başka ne olabilir max bütçe 11k ama 1TB ssd şart
Hazır sistem olarak iyi ama kampanyalı sistem beklenebilirdi.GameGaraj fotoğrafta görmüş olduğunuz sistem aldım ho veya go?
Eğer hazır bir sistem çıkarsa evet kötü ama normalda bence kötü durmuyor, GameGaraj olmasaydı iyi olurdu ama parçalar iyi gibi bu piyasada daha iyisi olmuyor kiUyguna hazır sistem bekleseydiniz keşke. Bildiğime göre bugün RX 6500 XT ve yakında da RTX 3050 çıkacak. Onlarla illaki sistem çıkar. Yani 1650'li sisteme 11K verilmez bence.
Hocam birkaç gün önce vatan i5 11400 ve Rx6600 sistemi 11,5K'ya çıkardı. Yani hem 11. nesil hem de 1650 ile rx6600 arasında oldukça fark var. 1650'nin kendisi TR'de 4800TL zaten. Ondan bana sistem pahalı geldi.Eğer hazır bir sistem çıkarsa evet kötü ama normalda bence kötü durmuyor, GameGaraj olmasaydı iyi olurdu ama parçalar iyi gibi bu piyasada daha iyisi olmuyor ki
G.o , yakin zamanlarda kampanyali sistem cikacaktir onlardan alsaniz daha iyi olurduGameGaraj fotoğrafta görmüş olduğunuz sistem aldım ho veya go?