Gamegaraj Slayer R9T Yüksek Anakart, Gpu sıcaklığı ve Artifacting Sorunu Bonus. x5t

sinirlenmişin çıkarıcak yer arıyon he :D. İade et bence beğenmediysen Game garaj slayer 4 var bende 4070 i7 14700hx li model fc25 yi full ultra ayarlarda oynuyorum bide altına stand falan da koymuyorum 90 dereceyi bile görüyor işlemci ama bi last of us part 2 remastered açıyorum işlmeci takılıyo 78 80 falan oyundan oyuna optimizasyondan optimizasyona çok değişiyor değerler , bide onun altına koysam bi stand 75 e falan düşer sabit kalır. Genel olarak game garaj soğutmada başırılı bir marka ama 5000 serinde baya bir batırmış galiba. Bide leptoplarında bios desteği sıkıntısı var :/
Seninki msi kasa soğuk, bu tongfang kasa cacık.

yanlardan hava çıkışı yok cahil mühendislik harikası ironisi yapacağım pcbyi uzatıp hangi akılla oraya ethernet portu uzatıyorlar aklım almıyor iki bakır boruyla bu donanım soğutulmaz ucuz diye konuyorlar ellerinde patlayacak bir sene sonra servisten gelecek sonraki sene tekrar patates olur
game garaj 9955hx3d 9955hx laptop iç yapısı berbat başarısız üretimdir sağ tarafa hava çıkışı bari verseymişler pcbyi uzatıp ethernet kafayı sıyırdım naparsın işte dandik zaten ucuz diye alınıyor firma da hiç şöyle yapsak böyle yapsak zeka kullansak dememiş…. 9Ms Gtg Nedir Yaw

Asus 109Bin Alınır Stok Bitti.
ROG Strix G16 (2025) G614
G614FR-S5132-Gaming

NVIDIA® GeForce RTX™ 5070 Ti Laptop GPU
AMD Ryzen™ 9 9955HX3D Processor
16" 2.5K (2560 x 1600, WQXGA) 16:10 240Hz ROG Nebula Display 3Ms GtG

Ekler

• IMG_9371.webp
    IMG_9371.webp
    122.4 KB · Hit: 175
Son düzenleme:
115lik 5050 5060 5070 belki ama 140lığı soğutamıyor kasa.

2.46 da last of us testini gördün mü gpu 86 derece altındaki standa rağmen.87 throttle sınırı.Kusura bakmayın ama soğutması berbat cihazın.Msi vector varken bunun yüzüne bakılmaz. Control testi komedi oyun bozukmuş bende niye bozuk değil acaba.Ssd testi ayrı komedi yazmanın ilk aşamasında kapatmış ısınmasın diye,bir kere sonuna kadar test etmedi.Ses testi komedi hiç demiyor mu 68 bin takipçim var şu testi aynı mesafeden sağlam bir cihazla yapayım veritabanı oluşsun.Notepade yazıyo karınca kadar excel diye bir şey var.Anakart sıcaklığından asla(!) bahsedilmemiş.
Ortam sıcaklığı 31 dereceyken o sıcaklıklarda çalışması çok normal. Testi klimalı ortamda yapsaydı sıcaklık en az 6-7 derece daha düşük olurdu.

Ortam sıcaklığı 31 dereceyken o sıcaklıklarda çalışması çok normal. Testi klimalı ortamda yapsaydı sıcaklık en az 6-7 derece daha düşük olurdu.
Geçen seneki testlerde klima mı vardı? Bu sene ek olarak stand koymuş ona rağmen bir de.

Geçen seneki testlerde klima mı vardı? Bu sene ek olarak stand koymuş ona rağmen bir de.
Klima olmasına gerek yok ki 3-4 ay önceki testlerini 20-22 derece oda sıcaklığında yapmıştı. Düşündüğünüzden daha fazla etki ediyor bu ortam sıcaklığı.

Klima olmasına gerek yok ki 3-4 ay önceki testlerini 20-22 derece oda sıcaklığında yapmıştı. Düşündüğünüzden daha fazla etki ediyor bu ortam sıcaklığı.
O zaman aynı ortam sıcaklığında yapsın testi benim sorunum değil.Önceki cihazların altinda stand mı vardı?

O zaman aynı ortam sıcaklığında yapsın testi benim sorunum değil.Önceki cihazların altinda stand mı vardı?
Hava sıcak olunca stand etki etmiyor hocam be. Ben laptopu klimalı ortama alıyorum klimasız ortamdaki standlı halinden soğuk oluyor öyle diyim ama haklısınız cihaz tv'nin testleri aynı ortam koşullarında yapması gerekiyor bence de.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran görüntüsü 2025-07-13 211946.webp

Alıntıyı görüntüle
Yüksek f/p oranıyla bolca önerilen makinenin ilk günden 93 derecelere çıkması korkutuyor.İlle de gamegaraj diyenlerin vector klonu olan slayer 5 modellerine yönelmesini öneririm.Tongfang kasa güven vermiyor.
Diğer kullanıcılar da hwinfodan bu ekranı kontrol edip geri dönüş sağlarsa iyi olur.
Alıntıyı görüntüle
87 derece nvidia gpular için throttle sınırıdır.Bu sıcaklığa ulaşınca cihaz güç keser.

Gpu undervolt yapılıp bir nebze rahatlatabilirsiniz sistemi.

Hocam değerleriniz güzel, throttle sınırında olması performansının kötü olduğu anlamına gelmiyor. Ben bu şekil 2 yıldır G870 kullandım ne performans ne de laptop sorun çıkardı. Kışın dereceler düşüyor bu arada.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sinirlenmişin çıkarıcak yer arıyon he :D. İade et bence beğenmediysen Game garaj slayer 4 var bende 4070 i7 14700hx li model fc25 yi full ultra ayarlarda oynuyorum bide altına stand falan da koymuyorum 90 dereceyi bile görüyor işlemci ama bi last of us part 2 remastered açıyorum işlmeci takılıyo 78 80 falan oyundan oyuna optimizasyondan optimizasyona çok değişiyor değerler , bide onun altına koysam bi stand 75 e falan düşer sabit kalır. Genel olarak game garaj soğutmada başırılı bir marka ama 5000 serinde baya bir batırmış galiba. Bide leptoplarında bios desteği sıkıntısı var :/
5000 serisi çoğu laptop böyle diyorlar.

Yabancı pro siteler her incelemede ortam sıcaklığını belirtir. Bizim salaklar ise kışın test yapıyor "laptob buz gibi çalışıyor " diye başlık atıyor. Temmuz sıcağında test ette görelim ama o zaman reklam parası alamazlar.

Ucuz et ve yahni ilişkisi bu durumu açıklar diye düşünüyorum .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,886
Üyeler
183,916
Son üye
MuhammetDAli
Geri