Yardım Gamegaraj slayer R9T3D gereksiz sıcak çalışıyor.

Reaksiyon skoru
2
arkadaşlar bu laptopu donanım arşivinin yaptığı inceleme sonrası almıştım. ancak videodakinden çok farklı değerler alıyorum ve şuan içlerinden en problemlisi sıcaklık. donanım arşivi videosunda valorantta bu laptop ile yüksek ayarlarda 1600p de 600fps ortalamsını tutturmuştu. bende ise fps sabit 300 ü zor buluyor. bunun sebepleri çok katmanlı, sistem o videoda 600 fpsyi işlemcide 85derece ortalama ekran kartında ise 75 derece ortalama ile GPU kullanım oranı %60 70 civarı, GPU w ı ise 100-120 arası seyrediyor. bende ise işlemci 90 dereceyi geçmek üzere iken ekran kartı 85 in altına inmiyor. bunlar olurkende doğal olarak GPU kullanımı % 60 değerlerini 100w üzerinde kalarak tutturamıyor. çağu zaman 70 80w civarlarında kalıyor. bu olurkende sık sık 300 fps altına düşüyor. böyle pahalı ve güçlü bir sistemde sabit 300 fps bile alamamak beni gerçekten çok iğrenç hissettiriyor. pek çok ayar denedim. siz sormadan diyim driverlarım güncel. hepsi. ve dGPU modunda turbo (extreme) modunda oynuyorum. bu durum diğer oyunlardaki performansıda inanılmaz etkiliyor. format atmayıda denedim. düzelmedi. bilgisi olan varsa yardım lazım

Yazdim kaç kere almayın diye konu da açtım.İade et süre dolmadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,920
Üyeler
185,975
Son üye
MrSpy14
Geri