🔥İndirim GameGaraj Slayer X7T-5070 i7-14650HX RTX 5070 61.499 TL

İsimbulamajim

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
5,304
2.500 TL kuponu kullanın. Bu fiyatta bulunan tek RTX 5070 dizüstü bilgisayar. Bu serisinin kasası ve soğutması kaliteli ama hava akışı kısıtlı olduğu için stant kullanın.

Diğer modellerde de kupon bulunuyor:

2.500 TL kuponu kullanın. Bu fiyatta bulunan tek RTX 5070 dizüstü bilgisayar. Bu serisinin kasası ve soğutması kaliteli ama hava akışı kısıtlı olduğu için stant kullanın.

bu n11'de de 6-9 ay taksit olsa keşke 3 zorluyor :/

Güzel indirim. Ana fiyattan 1000-2000 lira kadar gerçek indirim var.

İncelemede 115 watt gücündeki gpu 80 watta limitli bu yüzden sıcaklıklar düşük. Ayrıca kamera testinde klimanın 17de oldugu gorunuyor.

İncelemede 115 watt gücündeki gpu 80 watta limitli bu yüzden sıcaklıklar düşük. Ayrıca kamera testinde klimanın 17de oldugu gorunuyor.
Cihaz TV'nin yaptığı testte de klima sıcaklığını kontrol eder misin?

5070ti x3d olanını kullanıyorum. ilk çıktıgında almıştım. hikaye oyunları oynuyorum. en yüksek ayarlarda 85 i henüz geçtiğini görmedim.
onun dışında dota2 oynuyorum yine en yuksek ayarlarda 75 derece civarı geziniyor. bahsettıgım sıcaklık gpu.
işlemci bir tık daha fazla sıcaklıgı onunda 3-4 derece daha fazla. maksimum sıcaklıkları söylüyorum bu arada. average de daha dusuk kalıyor. x3d işlemci için cok normal degerler diye dusunuyorum. ben memnunum ve tavsiye ediyorum. memnun olmayanlarda illaki olacaktır.

MSI, ASUS, Lenovo gibi markaların ürünlerini, aynı fiyata daha düşük kalite veya özellik sunacak şekilde alabilirsiniz.

Marka imajı* gazıyla dandik cihazlar almayın. Dandik yazıları dandikler yazar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,037
Üyeler
183,049
Son üye
Mirac41
Geri