GameGaraj ürünleri nasıl gönderiyor? yani baştan sonra ne yapılıyor?

sEmick

80+
Reaksiyon skoru
77
Mesela bios güncelliyor mu , driver güncelliyor mu , test edip mi gönderiyor , kasa kurulumu yapıyorlar mı , ekran kartı ayrı mı geliyor bunungibi şeyleri yazarsanız sevinirim.

Bunlarin hepsi forumda paylasildi arama kismina yazarsan sonuclarini gosterir

Freedos olarak geliyor oradan sistem aldım windows bios üzerinden kurman gerek ekran kartı neredeyse alacağın heryerde kırılmasın diye ayrı gelir zaten, kutularını gönderiyorlar ürünlerin ve sorunsuz parçalar şuan.

Freedos olarak geliyor oradan sistem aldım windows bios üzerinden kurman gerek ekran kartı neredeyse alacağın heryerde kırılmasın diye ayrı gelir zaten, kutularını gönderiyorlar ürünlerin ve sorunsuz parçalar şuan.
ekran kartı hariç diğer parçalar kasanın içinde mi geliyor

ekran kartı hariç diğer parçalar kasanın içinde mi geliyor
Birtek ekran kartı takmıyorlar ben ramide ayrı istedim çünkü silikonluyorlar sanada öyle almanı öneririm ram takmak aşırı kolay çünkü.

Birtek ekran kartı takmıyorlar ben ramide ayrı istedim çünkü silikonluyorlar sanada öyle almanı öneririm RAM takmak aşırı kolay çünkü.
Ram silikonlama olayı bırakmışlar. Büyük ihtimal bende yeni aldım öyle bişe yoktu. Bios Güncel geldi bana ama olmasada basit bir işlem sorun yaşamazsın. Ram Mhz sen ayarlıyorsun ayarlı gelmedi.

Tek çentikli anakartlarda silikonluyorlar oda kargoda düşmesin diye kargocular fırlattığından ram yerinden çıkıp kasanın içinde gezinebiliyormuş :) Çift çentikli ram slotu bulunan anakartlarda atmıyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,756
Üyeler
174,235
Son üye
akro72
Geri