GAMEGARAJ VE MSİ NE KADAR GÜVENİLİR

beys09

80+
Reaksiyon skoru
2

• İşlemci: Intel® Core™ Ultra 7 255HX
  • Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX5070 100W+15W 8GB
  • RAM: 32GB (2x16) 5600MHz DDR5
  • Depolama: 1TB NVMe M.2 SSD
  • Ekran: 16" IPS 240Hz QHD+

her yerde gamegarajın bazı modellerini msiın ürettiği söyleniyor bu bilgi ne kadar güvenilir eğer gerçekten öyleyse ben arkaplanda farklı şeylerin olduğunu düşünüyorum sizce attığım linkteki gamegaraj 5070li laptopu mu almalıyım yoksa riske girmeyip gidip msidan aynı sistemin 5060lısını mı almalıyım (5060ı kimse önermiyor, gamegaraj da güven vermiyor)

İkisi de güvenilirdir. Zamanında Monster’da çalışmış biri olarak söyleyeyim, Monster bazı kasalarını MSI’a ürettiriyordu, hâlâ da ürettiriyor. O yüzden bu tarz şeyler gayet doğal ve olağan.

her yerde gamegarajın bazı modellerini msiın ürettiği söyleniyor bu bilgi ne kadar güvenilir eğer gerçekten öyleyse ben arkaplanda farklı şeylerin olduğunu düşünüyorum sizce attığım linkteki gamegaraj 5070li laptopu mu almalıyım yoksa riske girmeyip gidip msidan aynı sistemin 5060lısını mı almalıyım (5060ı kimse önermiyor, gamegaraj da güven vermiyor)
5060 5070 farkı %12 bu kadarlık fark için etiket marka alınmaz msi ın kendisinden alın.

5060 5070 farkı %12 bu kadarlık fark için etiket marka alınmaz msi ın kendisinden alın.
çok çıkmaza girdim bende sizin gibi düşünüyorum ama 5060 ve 5070 arasında 2 kar çekirdek farkı var çoğu kullanıcı yorumlarında 5060 için olumlu yorum göremedim hep olumsuzluk aralarında oyunalrda ortalama 10fps de fark var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gamegaraj yetkilileri ile konuştuğumda msi bizim için üretiyor sadece ssd ve rami biz takıyoruz diyorlar

çok çıkmaza girdim bende sizin gibi düşünüyorum ama 5060 ve 5070 arasında 2 kar çekirdek farkı var çoğu kullanıcı yorumlarında 5060 için olumlu yorum göremedim hep olumsuzluk aralarında oyunalrda ortalama 10fps de fark var

gamegaraj yetkilileri ile konuştuğumda msi bizim için üretiyor sadece ssd ve rami biz takıyoruz diyorlar
aga param olsa ve alacak olsam gamegaraja para vermezdim. niye ayni ozelliklerde msi 85k da bu 75k? ayrica birseyin yaninda birsey hediye olarak geciyorsa ben hep isgillenirim

• Beğen
Reaksiyonlar: vada
aga param olsa ve alacak olsam gamegaraja para vermezdim. niye ayni ozelliklerde msi 85k da bu 75k? ayrica birseyin yaninda birsey hediye olarak geciyorsa ben hep isgillenirim
marka değeri denen bir şey var. bu yanında çanta hediyesi işi yerel markaların geleneği gibi bişey excalibur,monster da veriyor böyle şeyleri.

bunu daha çok acer üretmiş gibi geldi bana hatları kasa tipi klavye tipi acer nitro serisine benziyor

bunu daha çok acer üretmiş gibi geldi bana hatları kasa tipi klavye tipi acer nitro serisine benziyoriki linkteki kasalar
2 linkteki kasalar da aynı diyorlar msi ve gamegarajın logolar farklıymış sadece

marka değeri denen bir şey var. bu yanında çanta hediyesi işi yerel markaların geleneği gibi bişey excalibur,monster da veriyor böyle şeyleri.
bende böyle düşünüyorum ama diğer tarafı da destekleyen düşünceler de var o yüzden kafam karıştı ya gerçekten öyleyse gg slayer5leri de msi üretiyorsa ayrıca 5060 çok uzun ömürlü olacağını söylemiyorlar videolarda forumlarda kalitelide bulmuyorlar tek cazip yönü gamegarajın 5070'li olması bende çıkmaza girdim

2 linkteki kasalar da aynı diyorlar msi ve gamegarajın logolar farklıymış sadece

bende böyle düşünüyorum ama diğer tarafı da destekleyen düşünceler de var o yüzden kafam karıştı ya gerçekten öyleyse gg slayer5leri de msi üretiyorsa ayrıca 5060 çok uzun ömürlü olacağını söylemiyorlar videolarda forumlarda kalitelide bulmuyorlar tek cazip yönü gamegarajın 5070'li olması bende çıkmaza girdim
forumlarda her konuşan her şeyi bilmiyor hocam bilmeden konuşan da çok. kaldı ki laptop işi birazcık şans işi de oluyor. 300k bir laptop alıp da memnun kalmayanlar da var gamegaraj monster vs. alanlar da. https://www.hepsiburada.com/game-ga...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.83.5
laptop olarak da bu daha uygun ekran da 300hz

forumlarda her konuşan her şeyi bilmiyor hocam bilmeden konuşan da çok. kaldı ki laptop işi birazcık şans işi de oluyor. 300k bir laptop alıp da memnun kalmayanlar da var gamegaraj monster vs. alanlar da. https://www.hepsiburada.com/game-garaj-slayer-r9t-5070-c1-amd-ryzen-9-8945hx-32gb-ram-1tb-ssd-rtx5070-16-300hz-qhd-freedos-gaming-laptop-p-HBCV00008SKAGF?magaza=GarajOnline&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.83.5
laptop olarak da bu daha uygun ekran da 300hz
katılıyorum hocam cevap için teşekkürler gamegarajda r9 ları tonfang üretiyor slayer5 leri msi üretiyor bilgisi varmış

Geri