Yardım GameGaraj Vs HP Omen Max?

Reaksiyon skoru
36
Arkadaşlar 5080 veya 5090 laptop almayı düşünüyorum
GameGaraj slayer ve HP Omen Max ikiside herşeyiyle aynı SSD Ram ekran işlemci ikiside 5090 fiyatlarıda tamamen aynı hangisi alınır yoksa bu ikisi yerine 20k daha ekleyip Asus rog strix scar 18 5080 mi almaliyim soğutma ve kalite önemli şimdiden teşekkürler bütçe peşin 9 ay taksitle 200k ya çıkabilirim bazıları yapıyor peşin eğer 6 ay peşinse Max 160-165k belki 170k şimdiden teşekkürler fikirlerinizi bekliyorum.

Game garaj 5090 alabilirsin Reis
20k daha koyup ekran kartını düşürmeye bence gerek yok

Arkadaşlar 5080 veya 5090 laptop almayı düşünüyorum
GameGaraj slayer ve HP Omen Max ikiside herşeyiyle aynı SSD Ram ekran işlemci ikiside 5090 fiyatlarıda tamamen aynı hangisi alınır yoksa bu ikisi yerine 20k daha ekleyip Asus rog strix scar 18 5080 mi almaliyim soğutma ve kalite önemli şimdiden teşekkürler bütçe peşin 9 ay taksitle 200k ya çıkabilirim bazıları yapıyor peşin eğer 6 ay peşinse Max 160-165k belki 170k şimdiden teşekkürler fikirlerinizi bekliyorum.
Bu hepsinden hem kasa hem soğutma olarak daha iyi oyun iş her işi sorunsuz yaparsiniz bu laptopda. 5090 istiyorum illaki diyorsanız slayer 5 alin. Öyle çok fark görünmüyor burda https://nanoreview.net/en/gpu-compare/geforce-rtx-5090-mobile-vs-geforce-rtx-5080-laptop

Omen 5080 275hx.

İlla 5090 değil 5080 de olur yeterki ağır işlerin altından kalkabilsin soğutması iyi malzemesi iyi uzun ömürlü olsun istiyorum 2k oled monitörüme bağlicam 2-3 yıl çoklu işlerde kullanicam sonra yurtdışına götürcem orda da uzun süreler kullancam muhtemelen 70 serisi çıkana kadar kullanırım laptopu bakımlarınıda çok iyi yaparım hem oyun arkada hemde başka uygulamalar açık olcak fln soğutmak için tabi odayı klimayla soğutucam ve en iyi soğutucu standlardan alıcam işlemciyi limitlicem fanları çok sesli olmicak şekilde arttırcam ama Asus dışında markalarda pek bilgim yok bu kadar para verdikten sonra harıl harıl ses çıkarsın istemiyorum parasının hakkını versin istiyorum knkm

Valla 5090 dururken 80 üzer

İlla 5090 değil 5080 de olur yeterki ağır işlerin altından kalkabilsin soğutması iyi malzemesi iyi uzun ömürlü olsun istiyorum 2k oled monitörüme bağlicam 2-3 yıl çoklu işlerde kullanicam sonra yurtdışına götürcem orda da uzun süreler kullancam muhtemelen 70 serisi çıkana kadar kullanırım laptopu bakımlarınıda çok iyi yaparım hem oyun arkada hemde başka uygulamalar açık olcak fln soğutmak için tabi odayı klimayla soğutucam ve en iyi soğutucu standlardan alıcam işlemciyi limitlicem fanları çok sesli olmicak şekilde arttırcam ama Asus dışında markalarda pek bilgim yok bu kadar para verdikten sonra harıl harıl ses çıkarsın istemiyorum parasının hakkını versin istiyorum knkm
Asus 18inc büyüklük ve ağırlık sorun olmayacaksa alabilirsin ama dışarıda cafede otururken kullanirken zorlanırsın.18inc bir laptop özellikle asus scar ise soğutma sorunu yasamassiniz soğutmalari iyi. Lenovo da iyidir.

Gamegaraj slayer msi vector kasa olduğu için benim tercihim o olurdu. Marka uğruna 5080e düşmeye hiç gerek yok zaten hepsi servis konusunda rezalet diyebilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu cihazıda araştırmanızı tavsiye ederim. Sıvı soğutması da olduğu için sabit kullanırken daha avantajlı olur. Dışarıya bir yere giderken de çıkarırsınız.

Geri