Yardım Hp omen max mı almalıyım msi vector mu?

Peki ne için daha yakınsınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben en ucuz bunu buldum özellik olarak terslik yok ise alacağım veya gözden kaçırdığım daha ucuz var mıdır yardımcı olabilir misiniz
8bin eksiğine satıldı zaman zaman indirime giriyor aceleniz yoksa.
Vector 2-3 nesildir aynı kasayı kullanıyor ve daha sesli. Bunun tasarım aydınlatma ve vapor chamber kısmı öne çıkıyor. Eliniz yatkınsa ptm uygulayıp cpu sıcaklığını da düşürebilirsiniz.Hibrit macun ile saçmaladılar cpu sıcak biraz. wattlimitle halledilir yine de.

Vector 2-3 nesildir aynı kasayı kullanıyor ve daha sesli. Bunun tasarım aydınlatma ve vapor chamber kısmı öne çıkıyor. Eliniz yatkınsa ptm uygulayıp cpu sıcaklığını da düşürebilirsiniz.Hibrit macun ile saçmaladılar cpu sıcak biraz. wattlimitle halledilir yine de.
Hocam watt limit illaki performansı düşürüyordur sonuçta limit koyuyoruz peki msi soğuk kalmayı nasıl başarıyor kendisi otomatik watt limit mi yapıyor veya soğutma sistemi mi çok iyi?

Fiyatlar geçen hafta ucuzdu ama ne olduysa tüm satıcılar birden zam yaptılar dolar da artmadı ki aldıkları ürüne zam yapıyorlar.

118bine msi vector almakta kararlıydım tam alacağım günün gecesinde fiyatı 126bin yaptılar bu yüzden omen max da değerlendirmeye başladım çünkü şuan minimum 130bine satıyorlar vector modelini halbuki daha geçen hafta bir kaç satıcı 115bine satıyordu

1 aydır 5080 laptop arayışı içindeyim. Asus rog, MSI vector, Gamegaraj 9xl, Hp omen, Lenovo legion derken hepsinin fiyatı tavan yaptı.

Halâ ne alacağını bilmiyorum. MSI kasa kullandığı söylenen Gamegaraj'ı (64 gb ram + 2 tb ssd + ultra 9 275hx + 17 inç) 127 bine alıp geçsem mi diyorum. O kadar para veriyorum marka mı alsam diyorum. Ne güzel asus rog 18 inç alacaktım olağanüstü zam yaptılar listeden sildim.

MSI vector dediğin gibi fan sesi çok yüksek ondan vazgeçtim. Lenovo zaten pahalı o da listede yok.

Sadece HP Omen max 16 inç 32 gb ram ve 1 tb ssd ile GameGaraj 9XL kalıyor.

Ram ve SSD avantajı bakımından GameGaraj almaya daha yakınım hem de 17 inç.
Bu hafta kesin olarak almam lazım artık. Yoksa her gün zam geliyor.

Bu kadar neden yüksek bir model laptop alıyorsunuz merak ettim ama her laptop ısınır 90-95 derecelere rahat çıkar monster gibi iğrenç laptoplara nazaran serin çalışcağı kesin ama 4090 laptop almanızı tercih ederdim

1 aydır 5080 laptop arayışı içindeyim. Asus rog, MSI vector, Gamegaraj 9xl, Hp omen, Lenovo legion derken hepsinin fiyatı tavan yaptı.

Hâlâ ne alacağımı bilmiyorum. MSI kasa kullandığı söylenen Gamegaraj'ı (64 gb ram + 2 tb ssd + ultra 9 275hx + 17 inç) 127 bine alıp geçsem mi diyorum. O kadar para veriyorum, marka mı alsam diyorum. Ne güzel asus rog 18 inç alacaktım, olağanüstü zam yaptılar, listeden sildim.

MSI vector dediğin gibi fan sesi çok yüksek, ondan vazgeçtim. Lenovo zaten pahalı, o da listede yok.

Sadece HP Omen max 16 inç 32 gb ram ve 1 tb ssd ile GameGaraj 9XL kalıyor.

Ram ve SSD avantajı bakımından GameGaraj almaya daha yakınım hem de 17 inç.

Bu hafta kesin olarak almam lazım artık. Yoksa her gün zam geliyor.
Ben de aynı şekilde bu hafta almam lazım, game garaj hiç bakmadım, büyük bir marka olmadığından pek sıcak bakmıyorum, performansını bilemem ama hp almayı düşünüyorum eğer. Eğer konuyu okuduysanız bütçemin 120 civarı olduğunu anlamışsınızdır ve bu kadar da çok araştırdığınıza göre bana öneride bulunur musunuz, hp oman almak üzereyim şu anda, sizce alayım mı? Linki paylaştım, fiyatı ve özellikleri uygun mudur?

Tamam fiyatı falan unutalım iki seçeneğim var

Hp omen max 16 rtx 5080 intel core ultra 9 275hx

Veya

Msi vector 16hx rtx 5080 intel core ultra 9 275hx

Hangisini alayım? Hangisi iyidir? Fiyatı unutalım, hangisi iyi ise onu alcam.

Ben de aynı şekilde bu hafta almam lazım, game garaj hiç bakmadım, büyük bir marka olmadığından pek sıcak bakmıyorum, performansını bilemem ama hp almayı düşünüyorum eğer. Eğer konuyu okuduysanız bütçemin 120 civarı olduğunu anlamışsınızdır ve bu kadar da çok araştırdığınıza göre bana öneride bulunur musunuz, hp oman almak üzereyim şu anda, sizce alayım mı? Linki paylaştım, fiyatı ve özellikleri uygun mudur?

Tamam fiyatı falan unutalım iki seçeneğim var

Hp omen max 16 rtx 5080 intel core ultra 9 275hx

Veya

Msi vector 16hx rtx 5080 intel core ultra 9 275hx

Hangisini alayım? Hangisi iyidir? Fiyatı unutalım, hangisi iyi ise onu alcam.
Hp'nin ekran kartı watt değeri kaç? 175 w olması lazımmış.

Hp'nin ekran kartı watt değeri kaç? 175 w olması lazımmış.
175w ama izlediğim yabancı test videolarıda 175e çıkmadığını 170 ve 172 gibi watt değerlerinde takıldığını söylüyorlar

Msi ikinci el piyasası daha iyidir. Hp satarken daha çok zarar ediyor maalesef. Ek olarak kafanızı iyice karıştırmak adına:) amd işlemcili model bakmanızı tavsiye ederim. Intel işlemciler hala aşırı sıcaklar amd'ye göre.

Ama genel olarak 90 derece altı beklemeyin zaten böyle işlemcilerden.

175w ama izlediğim yabancı test videolarıda 175e çıkmadığını 170 ve 172 gibi watt değerlerinde takıldığını söylüyorlar
Dostum 5080 de rekor omen Max de kim diyorsa yalan söylüyor MSI vector 18 ile omen Max 5080 kıyaslaması da time spyda omen önde. Sadece biraz sıcak çalışıyor o da 16 inç olması ayrıca 17 ve 18 inç laptoplar taşımak eziyet eger öyle bir niyetin varsa masaüstü al .

Hocam ben ölene kadar kullanacağım bugüne kadar ne 2. El aldım ne de elimdekini sattım tek derdim hangisi iyi ise onu almak sonra birini alır pişman olurum neden diğerini almadım diye bunu yaşamamak için araştırıyorum ve sizlere danışıyorum.
Msi ikinci el piyasası daha iyidir. Hp satarken daha çok zarar ediyor maalesef. Ek olarak kafanızı iyice karıştırmak adına:) amd işlemcili model bakmanızı tavsiye ederim. Intel işlemciler hala aşırı sıcaklar amd'ye göre.

Ama genel olarak 90 derece altı beklemeyin zaten böyle işlemcilerden.

Dostum 5080 de rekor omen Max de kim diyorsa yalan söylüyor MSI vector 18 ile omen Max 5080 kıyaslaması da time spyda omen önde. Sadece biraz sıcak çalışıyor o da 16 inç olması ayrıca 17 ve 18 inç laptoplar taşımak eziyet eger öyle bir niyetin varsa masaüstü al .
Hocam dediğinize katılıyorum 18 alacağıma masaüstü alırım ben okula getir götür yapacağım için taşınabilirlij açısından 16 inç bana iyi gelecektir. Yani hp oman max mı almalıyım? Msi dan daha mı üstün?

Bide izlediğim o yabancı kanalda msi vector işlemcisi 80 derecelerde takılıyordu ama hp omen videosu açtığımda aynı işlemci omen da 100 105leri görüyordu.

Ben bunu alacaktım bir gecede fiyatı 118den 126ya fırlattılar 126ya bunu alacağıma 130a 32gb ramlik alırım.
Benim asıl sorum hangi laptop daha iyi? Hangisi iyi ise onu alacağım.

Hp omen max veya msi vector

Hocam ben ölene kadar kullanacağım bugüne kadar ne 2. El aldım ne de elimdekini sattım tek derdim hangisi iyi ise onu almak sonra birini alır pişman olurum neden diğerini almadım diye bunu yaşamamak için araştırıyorum ve sizlere danışıyorum.

Hocam dediğinize katılıyorum 18 alacağıma masaüstü alırım ben okula getir götür yapacağım için taşınabilirlij açısından 16 inç bana iyi gelecektir. Yani hp oman max mı almalıyım? Msi dan daha mı üstün?

Bide izlediğim o yabancı kanalda msi vector işlemcisi 80 derecelerde takılıyordu ama hp omen videosu açtığımda aynı işlemci omen da 100 105leri görüyordu.
Omen Max Max fanda MSI Max fanda hepsi aynı . MSI da birkere vapor chamber yok omenden iyi olamaz ayrıca omen meh yani

Omen Max Max fanda MSI Max fanda hepsi aynı . MSI da birkere vapor chamber yok omenden iyi olamaz ayrıca omen meh yani
Elinde olsam oled hariç cihaz almam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,155
Üyeler
183,226
Son üye
Picaroooon
Geri