Neler Yeni

Gamegaraj Yetkilisi!!

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Gamegaraj yetkilisi varsa eğer forumda ve bu konuyu görürse bir ricam var ondan. Şu aquarius 5an modeline bir PSU özelleştirme ekleyin fsp falan koyun, farkı neyse versin insanlar. Herkes rahatlasın, gönül rahatlığıyla alsın sistemlerini. Ne aigoymuş arkadaş ben kesin almaya karar vermiştim sistemi ben bile şüpheye düştüm.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aigo PSU kötü anlamında demedim benim bilgim yok o konuyla ilgili, konuyu açma amacım da bunun tartışmasının olması değil..
İnternet sitesindeki iletişim kısmına yazın hızlı bir şekilde dönüyorlar etkili olur.

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
İnternet sitesindeki iletişim kısmına yazın hızlı bir şekilde dönüyorlar etkili olur.
O modelde özelleştirme olmadığını ancak benim ücret farkını vererek psu değiştirmek istediğimle ilgili mail attım. Cevap olarak Aquarius 5an modelimizde özelleştirme seçeneği bulunmamaktadır yazdılar.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
O modelde özelleştirme olmadığını ancak benim ücret farkını vererek PSU değiştirmek istediğimle ilgili mail attım. Cevap olarak Aquarius 5an modelimizde özelleştirme seçeneği bulunmamaktadır yazdılar.
Burda da öyle derler zaten gereksiz bir konu olmuş

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Zaten mailden yanıt aldıysanız niye bu konuyu açma ihtiyacı duydunuz ki? Burada da aynı yanıtı verirler zaten mantıken

Altta yazdığımı okuyun sonra konuşun

Adam konuyu açmamış ki :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Zaten mailden yanıt aldıysanız niye bu konuyu açma ihtiyacı duydunuz ki? Burada da aynı yanıtı verirler zaten mantıken

Altta yazdığımı okuyun sonra konuşun
Hocam bir elin nesi var iki elin sesi var demişler. Gamegarajdan en çok sistem satın alan forumlardan biri burasıdır belkide ve dahada alacaktır muhtemelen. Özellikle psu konusunda biraz daha gevşeme sağlarlarsa. Buradan forumdaki benim gibi düşünen arkadaşlarımla kafa birliği yapıp belki sesimizi duyururuz diye açtım konuyu bunda gereksiz olan ne var onu anlayamadım?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Hocam bir elin nesi var iki elin sesi var demişler. Gamegarajdan en çok sistem satın alan forumlardan biri burasıdır belkide ve dahada alacaktır muhtemelen. Özellikle PSU konusunda biraz daha gevşeme sağlarlarsa. Buradan forumdaki benim gibi düşünen arkadaşlarımla kafa birliği yapıp belki sesimizi duyururuz diye açtım konuyu bunda gereksiz olan ne var onu anlayamadım?
Biri açıp güç kaynağını incelese rahatlayacağız... :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam bir elin nesi var iki elin sesi var demişler. Gamegarajdan en çok sistem satın alan forumlardan biri burasıdır belkide ve dahada alacaktır muhtemelen. Özellikle PSU konusunda biraz daha gevşeme sağlarlarsa. Buradan forumdaki benim gibi düşünen arkadaşlarımla kafa birliği yapıp belki sesimizi duyururuz diye açtım konuyu bunda gereksiz olan ne var onu anlayamadım?
Düşünme tarzına gereksiz demedim, siz burada gamegaraj yetkilisine sesleniyorsunuz ancak zaten yetkiliye ulasmışsınız buradan yazsanız da yapılacak bişey olacağını düşünmüyorum

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Biri açıp güç kaynağını incelese rahatlayacağız... :)
Evet bitane iş bilen biri elektrik elektronik mühendisi mi anlar artık kim anlarsa çıkıpta açıklama yapmıyor ya :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,063
Üyeler
161,193
Son üye
Eneschans
Top Bottom