Neler Yeni

Gamegaraj Yetkilisi!!

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Evet bitane iş bilen biri elektrik elektronik mühendisi mi anlar artık kim anlarsa çıkıpta açıklama yapmıyor ya :)
Ben sistem falan alacak olsam oradan almazdım ayrı konu ama :D oradan alacak olsaydım açıp bakardım herhalde ne var ne yok diye. :)

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Düşünme tarzına gereksiz demedim, siz burada gamegaraj yetkilisine sesleniyorsunuz ancak zaten yetkiliye ulasmışsınız buradan yazsanız da yapılacak bişey olacağını düşünmüyorum
Dostum o konuşma şirket prosedürleri gereği resmi bir konuşmaydı. Her neyse o önemli değil zaten ben sistemi alacağım, psuyla ilgili başka bir konuda tartışma çıkınca benim de kafam allak bullak oldu böyle bir konu açıp serzenişte bulunmak istedim.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostum o konuşma şirket prosedürleri gereği resmi bir konuşmaydı. Her neyse o önemli değil zaten ben sistemi alacağım, psuyla ilgili başka bir konuda tartışma çıkınca benim de kafam allak bullak oldu böyle bir konu açıp serzenişte bulunmak istedim.
Yani kötü kalite PSU değil sistemi kurtarıyor o nedenden ekleme ihtiyacı duymuyorlar sanırım

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Yani kötü kalite PSU değil sistemi kurtarıyor o nedenden ekleme ihtiyacı duymuyorlar sanırım
Evet sakınan göze çöp batarmış, açıkça gözüken şeylere de gidip kafa atmamak gerek ama bazende çok sorgulamamak gerek, işin içinden çıkamıyorsun sonra :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Evet sakınan göze çöp batarmış, açıkça gözüken şeylere de gidip kafa atmamak gerek ama bazende çok sorgulamamak gerek, işin içinden çıkamıyorsun sonra :)
Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum forumda 3-4 haftadır kullanan kişiler var sorun yasamadilar @Gizemss almıştı sanırım oradan sistem yardımcı olabilir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada bu nicke yakın biri

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum forumda 3-4 haftadır kullanan kişiler var sorun yasamadilar @Gizemss almıştı sanırım oradan sistem yardımcı olabilir belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yada bu nicke yakın biri
Hocam zaten çok abartıyorlar bu 3-4 hafta bir şey olmaması iyi olduğunu da göstermez olmadığını da göstermez ben zaten 1 yılı rahat çıkartacağını düşünüyorum sonra elim bollaşınca iyi bir psu takarım. Benim tek sıkıntı şuan 1 yıl sonra psu değiştirirsem diğer parçaların garantisi gider mi, bunu çözsem sıkıntı kalmayacak :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Dostum bu dediğin şey rahat bir bütçe gerektirir. Bu diyeceğimi yanlış anlama kesinlikle ego vs. için söylemeyeceğim ben tıp fakültesinde okuyorum ve 4. sınıfa geçeceğim stajlara yani. Benim belkide rahat edebileceğim son yaz ve beklemek istemiyorum. Ki zaten bütçemde o kadar esnemeyi kaldırmıyor daha bunun monitörü var klavyesi var dp kablosu var akım korumalı prizi var windows için usbsi var. Yani kısaca sadece benim için değil genel olarak herkesin bütçesi senin ki gibi esnemeyi kaldırmaz. Şanslısın sen bu konuda haline şükretmelisin bence :)
Hocam neden ego olarak algılayayım saçmalamayın lütfen.Hatta adınıza mutlu oldum allah mesleğinizde iyi yerlere gelmenizi nasip etsin.Bende mühendis adayıyım inşallah bende iyi yerlere gelirim :D Haklısınız aradaki fark ciddi bir rakam bende epey zorladım bütçeyi şimdi yalan yok ama böyle bir özelleştirme gelirse gayet iyi olur kendilerine bildirin durumu.Alçak gönüllü bir insansınız ama bunu farketmedim değil eyvallah :)

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Hocam zaten çok abartıyorlar bu 3-4 hafta bir şey olmaması iyi olduğunu da göstermez olmadığını da göstermez ben zaten 1 yılı rahat çıkartacağını düşünüyorum sonra elim bollaşınca iyi bir PSU takarım. Benim tek sıkıntı şuan 1 yıl sonra PSU değiştirirsem diğer parçaların garantisi gider mi, bunu çözsem sıkıntı kalmayacak :)
Casper marka PSU kullanmisligim var zamanında ama kim üretiyor aslında bilmiyorum ama beni 4 yıl götürmüştü o PSU düşün yani

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Hocam neden ego olarak algılayayım saçmalamayın lütfen.Hatta adınıza mutlu oldum allah mesleğinizde iyi yerlere gelmenizi nasip etsin.Bende mühendis adayıyım inşallah bende iyi yerlere gelirim :D Haklısınız aradaki fark ciddi bir rakam bende epey zorladım bütçeyi şimdi yalan yok ama böyle bir özelleştirme gelirse gayet iyi olur kendilerine bildirin durumu.Alçak gönüllü bir insansınız ama bunu farketmedim değil eyvallah :)
Inşallah sıkıntısız bitirirsiniz siz de. İyi yerlere gelmek mesleğinize değil size kalmış bir şey, en iyi yerlere gelirsiniz inşallah :) Sadece iyi mesleklere değil mesleğini iyi yapan insanlara ihtiyacımız var :) Bu arada teşekkür ederim düşünceniz için.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Açtığım konuyu inceleyebilirsin. Aklında soru varsa da, cevaplarım.

Wojoexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
Furkan Akdan
Instagram
furkanakdann
Açtığım konuyu inceleyebilirsin. Aklında soru varsa da, cevaplarım.

Bunlarla ilgili sıkıntım yok zaten, sistemi de alacağım büyük ihtimalle ama sistemde en çok şüphe ettiğin bir şey söyle desen psu derim. En çok merak ettiğim şey ise neden ozellestiremiyoruz psuyu

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Bunlarla ilgili sıkıntım yok zaten, sistemi de alacağım büyük ihtimalle ama sistemde en çok şüphe ettiğin bir şey söyle desen PSU derim. En çok merak ettiğim şey ise neden ozellestiremiyoruz psuyu
Çünkü her sistemin özelleştirmeleri farklı.

Örneğin;
Aquarius 5AN sisteminde RTX 2060 Super özelleştirmesi yapılmıyor. Çünkü güç kaynağı yeterli gelmiyor.

Fakat Aquarius 5AN-X sisteminde hem RTX 2060 Super hem de 2070 Super özelleştirmesi yapılıyor.
Ekstra olarak Aquarius 5AN-X sisteminde PSU özelleştirmesi de mevcut.

Yani tamamen bütçene göre özelleştirme seçenekleri mevcut.
Alacağın sisteme göre de PSU özelleştirmesi yapılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,085
Üyeler
161,195
Son üye
turab44
Top Bottom