sistemin kendisi 24 bin TL civarı 9 ay taksitle 26 civarına denk geliyordu bizde arkadaşıma 9 ay taksitli satınn aldık fakat tüm parayı tekte çekti nasıl olucak bilen varmı ?
Kart limitiniz mesela 30 bin siz taksitli alışveriş yaptınız 26 bin TL , kullanılabilir bakiyeniz 4 bin kalır. Bu normal bir durum. 26 bin tl yi 9 ay boyunca taksit taksit ödeyeceksiniz.sistemin kendisi 24 bin TL civarı 9 ay taksitle 26 civarına denk geliyordu bizde arkadaşıma 9 ay taksitli satınn aldık fakat tüm parayı tekte çekti nasıl olucak bilen varmı ?
hocam kart bana ait değil arkadaşın babasına ait sistemi arkadaşa aldık babasına göstermiyor ama kart iş bankası olması lazım yanlıs değilsemHesap kesim tarihi gelmediği için aylık döküme düşmemiş olabilir. Provizyondaki işlemlerde ne gözüküyor ve hangi kart ?
kanka şöyle oluyor diye biliyorum kartta para varsa o parayı yok sayıyor takist bitene kadar oradan harcıyor yoksa o karta yatırdıgın paralar yok sayılıyor ve aylık ödemeye ayrılıyor
işlemlerde para yı çekilmiş gösteriyor hesabinizdan para gitmiyor aylık olarak düşüyor bazen ama oda saçma takip edin olmadı iletişim kurun banka ile.
Kart limitiniz mesela 30 bin siz taksitli alışveriş yaptınız 26 bin TL , kullanılabilir bakiyeniz 4 bin kalır. Bu normal bir durum. 26 bin TL yi 9 ay boyunca taksit taksit ödeyeceksiniz.
hocam aylık tutar ödemesi 2800 tl ye denk geliyodu galiba o zaman kartta sadece 2800 varsa taksitli ödeme yapamicakmıydık ? bende kendime sistem almayı düşünüyorumZaten öyle tek çeker hepsini. Sonra siz öderken 9 taksitle ödüyorsunuz kredi kartına parayı geri.
O zaman sana göre kredi kartında limit denen şey olmamalı. Her ay ödediğin kadar limit gider ödeyince geri gelir. Burda banka bunun takibini nasıl yapacak. Ya da kullanıcılara limiti neye göre tanımlayacakTaksit sistemi ne saçma la benim hiç aklım ermiyo 1000 TL olsun 2 aydan aylık 500 yani 3000 paramdan 500 çek 2500 kalsın normali bu. Bu 1000 i komple çekiyo çok saçma boş yere taksit diye bir sey vra