Neler Yeni

Gamegarajdan pc alacaklar dikkat! Bakmadan geçmeyin derim

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Arkadaşlar baktım bazı arkadaşlar ramlerde silikon muhabbeti açmış ramler silikonluymuş falan diyolar yok anakart ölüyor yok gamegarajdan PC alınmaz falan yok öyle bişi arkadaşlar silikon muhabbeti falan yok bizzat alan arkadaştan foto istedim kendisi de hatta burda almadan önce sordu buyrun fotoğrafı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hiçbir sıkıntı yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum eskiden almıştır son bir haftadır falan bunu yapmaya başladılar ek olarak anakart için 45 derece pek iyi değil. Sorun teşkil etmez fakat iyi değil. Şuan kullandığım anakart giriş seviyesi bir kart mosfet soğutucusu bile yok 35 dereceyi geçmiyor.

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Kardeşim buranın bir monitörü var aslında şuan milli monitörümüz oldu senin bütçen nedir ona göre öneri yapayım
biliyorum bilmeyen mi var :) samsung un bannerlord hediyeli monitörü benim bütçe 1200 ile 1500 arası VA panalli güzel bir monitör var fakat millet IPS iyi deyince...

Dostum eskiden almıştır son bir haftadır falan bunu yapmaya başladılar ek olarak anakart için 45 derece pek iyi değil. Sorun teşkil etmez fakat iyi değil. Şuan kullandığım anakart giriş seviyesi bir kart mosfet soğutucusu bile yok 35 dereceyi geçmiyor.
crazy arkadaşına sor bakalım ne zaman almış?

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
Knk senin için rahat olsun yinede söyle sipariş verirken

Knk itopyada onun 1000katı oluyor adamlar sürekli hatalı mal gönderiyor incehesap desen zaten biraz eski isen bilirsin burdaki konuları gamegaraj en iyi müşteri memnuniyetini sunuyor bencr
Kanka incehesap benim favorim. En çok kullandığım site. İtopyadan 2/3 parça almıştım ama sıkıntı yaşamadığım için hiç iletime geçmedim onlar hakkında yorum yapmayacağım. İncehesap nerdeyse her hafta bir parça sipariş verdiğim bir site , gerek kargolama hızları gerek müşteri destek ekibi hiç sıkıntı yaşatmadı. Fiyatları da genelde diğer sitelere göre uygun oluyor. Gamegaraj'dan tek bir alışverişim oldu , o da faildi.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
biliyorum bilmeyen mi var :) samsung un bannerlord hediyeli monitörü benim bütçe 1200 ile 1500 arası VA panalli güzel bir monitör var fakat millet IPS iyi deyince...

crazy arkadaşına sor bakalım ne zaman almış?
Knk Asus ips panel monitör var o da millidir ama o eski yani bence Samsung daha iyi ayrıca rtx modu gibi bir mod var call of duty warzone da çok işe yarıyor garajdaki karanlık yerleri daha iyi gösteriyor

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
ben aquarius 5 an modelini downgrade yaparak almayı düşünüyorum bir kaç haftaya da içimde şu silikon olaylarından sonra şüphe vardı hemde ailecek ilk defa gördüğümüz bir site cidden bir sorun varmı güvenilir mi ?

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Knk Asus ips panel monitör var o da millidir ama o eski yani bence Samsung daha iyi ayrıca rtx modu gibi bir mod var call of duty warzone da çok işe yarıyor garajdaki karanlık yerleri daha iyi gösteriyor
bakalım... evet asus monitörde öneriliyor 23.8 lik olan sanırım

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya
Kanka incehesap benim favorim. En çok kullandığım site. İtopyadan 2/3 parça almıştım ama sıkıntı yaşamadığım için hiç iletime geçmedim onlar hakkında yorum yapmayacağım. İncehesap nerdeyse her hafta bir parça sipariş verdiğim bir site , gerek kargolama hızları gerek müşteri destek ekibi hiç sıkıntı yaşatmadı. Fiyatları da genelde diğer sitelere göre uygun oluyor. Gamegaraj'dan tek bir alışverişim oldu , o da faildi.
Kargolama hızları mı .d müşteri destek ekibi mı knk sana başka yeri bağlamışlar yoksa bu kadar memnun olmazdın

ben aquarius 5 an modelini downgrade yaparak almayı düşünüyorum bir kaç haftaya da içimde şu silikon olaylarından sonra şüphe vardı hemde ailecek ilk defa gördüğümüz bir site cidden bir sorun varmı güvenilir mi ?
Knk ramleri ayrı iste kendin takarsın aşşırı basit

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
ben birçok konu açtım sorun yaşıyanı görmedim bir tek şu silikon muhabbeti var bu konuda yer alan şeylere bakabilirsiniz

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
Kargolama hızları mı .d müşteri destek ekibi mı knk sana başka yeri bağlamışlar yoksa bu kadar memnun olmazdın

Knk ramleri ayrı iste kendin takarsın aşşırı basit
ben hiç rame eklemedim ne ayrı takılsın felan...

Sen öğrenmişsin baya burayı he .d
tabi :D

arkadaşın sistemi ne zaman aldı ve ramleri ayrı ayrı mı istedi bilgi verir misin rica etsem

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
Arkadaşlar baktım bazı arkadaşlar ramlerde silikon muhabbeti açmış ramler silikonluymuş falan diyolar yok anakart ölüyor yok gamegarajdan PC alınmaz falan yok öyle bişi arkadaşlar silikon muhabbeti falan yok bizzat alan arkadaştan foto istedim kendisi de hatta burda almadan önce sordu buyrun fotoğrafı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz hiçbir sıkıntı yok
hangi kasa modelini aldınız ve rgb renk kontrol için kumandası geldimi çok merak ediyorum da?

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,566
İsim
Samet Kaya

Ekler

• Screenshot_2020-05-10-20-56-34-396_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-05-10-20-56-34-396_com.android.chrome.jpg