Gamegarajdan sistem alınır mı?

Reaksiyon skoru
10
Merhaba gamegarajdan aquarius 5an sistemini almayı düşünüyorum kendi upgradelerimle birlikte güvenilir site midir ve ödemenin 1500 tlsini peşin kalanını taksit yapma gibi bir şansım var mıdır

Site güvenilir alabilirsiniz. Ödeme konusunda yardımcı olamam bilmiyorum.

Alınır . Sıkıntı çıkmaz.

Aldım, kullanıyorum, çok memnunum, yine olsa yine oradan alırım, iyi ki oradan almışım. Alacaksanız tavsiye ederim.

Merhaba gamegarajdan aquarius 5an sistemini almayı düşünüyorum kendi upgradelerimle birlikte güvenilir site midir ve ödemenin 1500 tlsini peşin kalanını taksit yapma gibi bir şansım var mıdır
Site güvenilir sistem güzel.
Mağazadan alışveriş yapmadığınız için maalesef dediğiniz şekilde yapamazsınız. Taksite bölerek o şekilde eşit olarak ödeyebilirsiniz.

Site güvenilir sistem güzel.
Mağazadan alışveriş yapmadığınız için maalesef dediğiniz şekilde yapamazsınız. Taksite bölerek o şekilde eşit olarak ödeyebilirsiniz.
Doğru. Eğer bir şey değişmediyse Havale, Çoklu Ödeme ve Kredi Kartı seçenekleri vardı. Yani her türlü olmuyordu. Ama peşin fiyata 3 taksit var, zorlar derseniz 200-300 Lira farkla 12 aya bölüyor.

Güvenilir

Dedigin modeli ben özelleştirerek aldım r5 1600 ve 1660 super oc 6gb şeklinde yaptım pubg de ful ultra ayarlar 110 fps

Geri