Hayır, ucuz bile özelliklerine göre.internet araştırmalarımda ben de neredeyse hiç şikayet görmedim ama sistemleri biraz pahalı
Hayır, ucuz bile özelliklerine göre.internet araştırmalarımda ben de neredeyse hiç şikayet görmedim ama sistemleri biraz pahalı
Bence piyasaya göre o kadar da pahalı değil.internet araştırmalarımda ben de neredeyse hiç şikayet görmedim ama sistemleri biraz pahalı
Ben şahsen almamBu kasaların psu ve güvenilirliği nasıldır? İyi midir yoksa patlamaya hazır bomba hayırlı olsun mudur? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Sistemleri pahalı mı ?internet araştırmalarımda ben de neredeyse hiç şikayet görmedim ama sistemleri biraz pahalı
Markalar bilindik markalar, Palit, INNO3D, Biostar markaları Türkiye'de çok ünlü olmasa da yurtdışında gayet bilindik markalar.Açıkçası bir ara gamegaraj'dan kasa toplamayı ciddi ciddi düşünüyordum. RTX 3080 serisi stoklarda yoktu ve çıktığı gibi alıcaktım.Baya da araştırma yaptım ve sorun görmedim gamegaraj tarafında. Ama yinede daha önce alışveriş yapan birilerine sorman iyi olur.
(Tek sıkıntı kullandıkları ürün markaları piyasada olan markalardan farklı.Yani bilindik markaları kullanmıyorlar ve haliyle fiyatlar da düşük oluyor.)