Ortalama.Bu kasaların psu ve güvenilirliği nasıldır? İyi midir yoksa patlamaya hazır bomba hayırlı olsun mudur? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Çok iyi değiller. Ama hazır sistemde varsa alabilirsiniz.Bu kasaların psu ve güvenilirliği nasıldır? İyi midir yoksa patlamaya hazır bomba hayırlı olsun mudur? Kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirebilir mi?
Nasıl yani?sigortasız psu
Palit, İnno3d gibi markalar var ve 1660 modelini alacağım. Palit markasının güzel olduğunu duydum ama inno3d hakkında fikrim yok.Açıkçası bir ara gamegaraj'dan kasa toplamayı ciddi ciddi düşünüyordum. RTX 3080 serisi stoklarda yoktu ve çıktığı gibi alıcaktım.Baya da araştırma yaptım ve sorun görmedim gamegaraj tarafında. Ama yinede daha önce alışveriş yapan birilerine sorman iyi olur.
(Tek sıkıntı kullandıkları ürün markaları piyasada olan markalardan farklı.Yani bilindik markaları kullanmıyorlar ve haliyle fiyatlar da düşük oluyor.)
sigortası yok diye biliyorum aigo dediklerininNasıl yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Palit, İnno3d gibi markalar var ve 1660 modrlini alacağım. Palit markasının güzel olduğunu duydum ama inno3d hakkında fikrim yok.
Hakkında sorun duydunuz mu? Almak istiyorum ama aceleye getirmek istemiyorum?sigortası yok diye biliyorum aigo dediklerinin