Dahası
kötü değil iyi de değil ordaSelam arkadaşlar gamegaraj dan apu sistem alıcam. Sistemlerinde kullandıkları power supply 650W 80+ Bronz şeklinde gösteriyorlar. Bu power supply güvenilir mi? Gamegaraj'dan sistem alan var mı?
80+ sertifikası almak asıl en basit iş. Nereye baksam 80+ sertifikalı PSU'lar var. Yurt dışında 20$'a bile 80+ PSU'lar bulunabiliyor. 80+ sertifikası olunca platinium sertifikalı gibi bir şey olmuyor bu arada. Gayet normal bir şey. Eğer hala devam ediyorsa gamegaraj desteğe bir yazmanı öneririm.Ben aldım bro coil whine sorunu var bi kaç arkadaşta aynı sorunu yaşamış duymuyorum bile sorun değil. değiştirmeyi düşündüm ama bilgisayarcı bi abim 80+ sertifikası varsa gerek yok o sertifikayı almak kolay değil demişti
80+ sertifikasından ziyada psularda akım koruması vs gibi teknik donanımlar oluyor sanırım (çok bilgili değilim psular hakkında) bunlar kötü olursa elektrik kesintisinde vs sistemi yakabileceğini düşünüyorum.Ben aldım bro coil whine sorunu var bi kaç arkadaşta aynı sorunu yaşamış duymuyorum bile sorun değil. değiştirmeyi düşündüm ama bilgisayarcı bi abim 80+ sertifikası varsa gerek yok o sertifikayı almak kolay değil demişti