Neler Yeni

Gamegaraj'ın PSUları Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
Durmuş Tetik
Selam arkadaşlar gamegaraj dan apu sistem alıcam. Sistemlerinde kullandıkları power supply 650W 80+ Bronz şeklinde gösteriyorlar. Bu power supply güvenilir mi? Gamegaraj'dan sistem alan var mı?

climaxbae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Berk
Ben aldım bro coil whine sorunu var bi kaç arkadaşta aynı sorunu yaşamış duymuyorum bile sorun değil. değiştirmeyi düşündüm ama bilgisayarcı bi abim 80+ sertifikası varsa gerek yok o sertifikayı almak kolay değil demişti :)

erturk.gg

80+ Bronze
Kullanıyorum sorun çıkmadı

Erdem Salih Taşcı

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,500
İsim
Erdem Salih Taşcı
Ben aldım bro coil whine sorunu var bi kaç arkadaşta aynı sorunu yaşamış duymuyorum bile sorun değil. değiştirmeyi düşündüm ama bilgisayarcı bi abim 80+ sertifikası varsa gerek yok o sertifikayı almak kolay değil demişti :)
80+ sertifikası almak asıl en basit iş. Nereye baksam 80+ sertifikalı PSU'lar var. Yurt dışında 20$'a bile 80+ PSU'lar bulunabiliyor. 80+ sertifikası olunca platinium sertifikalı gibi bir şey olmuyor bu arada. Gayet normal bir şey. Eğer hala devam ediyorsa gamegaraj desteğe bir yazmanı öneririm.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
C4 denecek kadar kötü değil ama sadece hazır sistemlerde öneririm.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Enis Solak
80+ sertifikasından ziyada psularda akım koruması vs gibi teknik donanımlar oluyor sanırım (çok bilgili değilim psular hakkında) bunlar kötü olursa elektrik kesintisinde vs sistemi yakabileceğini düşünüyorum.

Top Bottom