Gameline Carisma 7x ARGB Fan Alınır mı?

folenn

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar selam, plus ile 2800 ve 100 lira kuponla 2700 civarına düşüyor. Bende sıradan bi everest kasa var camı falan çizik görüntüsünden bunaldım iyice ve fanlar saçma sapan ses yapıyor. Eksoz fanı 80mm, 120mm aldım ölçmeden sığmadı elimde kaldı o da. Ondan dolayı bundan kurtulmak istiyorum.

Alınır mı tavsiyeniz nedir?

https://www.trendyol.com/gameline/carisma-7x-argb-kumandali-fan-topglass-usb-3-0-gaming-bilgisayar-kasasi-beyaz-p-995670544?merchantId=1114072&boutiqueId=61

7 fan var, kontrolcü var ve 3 bin lira. kasayı tamamen çöpe atsanız fanların tanesi 350 liraya falan geliyor kontrolcü fiyatını da ekleyince. Fanlar elbette performanssız fanlardır ama, cidden bi' elim kaşındı benim de.

Alınır mı bilmem ama genel olarak ucuz bir kasa. Hoşunuza gittiyse tipi, neden olmasın?

7 fan var, kontrolcü var ve 3 bin lira. kasayı tamamen çöpe atsanız fanların tanesi 350 liraya falan geliyor kontrolcü fiyatını da ekleyince. Fanlar elbette performanssız fanlardır ama, cidden bi' elim kaşındı benim de.

Alınır mı bilmem ama genel olarak ucuz bir kasa. Hoşunuza gittiyse tipi, neden olmasın?
Fanlar elbette kalitesizdir, bu fiyata kalitenin kralını beklemiyorum zaten. 😅
Ama bence everestin bu kötü kasasından iyidir, can sıkıyor çok görüntü kirliliği yapıyor bu kasa masada, ileride belki fanları değiştiririm ama şimdilk bence iyi görünüyor.

Ve ben controller almıştım illa ki kasayı alacağım bi gün diye, şansa bak bu kasayı alırsak controllerde geliyor. 😅

Yorum için teşekkür ederim.

Geri