Gamellop pubg ayarlar

Reaksiyon skoru
14
Sistemim: Ryzen 5 7500F, RX 9060 XT 16 GB, 16GBDRR5 RAM. 120FPS alıyorum kalabalık yerde 100'e falan düşüyor. Ayarları ne yapayım bilen var mı?

Sistemim: Ryzen 5 7500F, RX 9060 XT 16 GB, 16GBDRR5 RAM. 120FPS alıyorum kalabalık yerde 100'e falan düşüyor. Ayarları ne yapayım bilen var mı?
Emülatör ayarlarından her şeyi maxla napacaksın başka

Open gel var bellek ayar ve işlemci otomotik mi yapsam
Ramin 32 olsaydı 16sını ver derdim ama ramin 16 olduğu için verebiliyorsan 8 ver yada 4 onun haricinde motor ayarlarını ekran kartına ver birde internetten 120 fps ayarına bak sabit veriyor onlar configle

Akıcı yapabilirsin, ama ben de ara sıra meraktan indirip bakıyorum. Sistemin ne olursa olsun, ayar ne yaparsan yap bu emülatör oyunları garip bir şekilde kasıyor. Ben de 32 GB bellek var ve en yükseği 8 GB verebiliyorsun, onu verdim fark etmedi yani.

Bir de PUBG görüp görebileceğin en fazla gereksiz efekt, arayüz vb. sahip leş ötesi bir oyun. Bu tarz şeyler emülatörden ve iyi sistemden oynasan da takılmalara yol açıyor. Oyunlarda işlemciyi en çok yoran şeyler bu ekrana aniden çıkan bildirimler oluyor genelde. Ne kadar fazlaysa o kadar dengesiz çalışıyor.

Çinliler halen bu karmaşadan dolayı oyuncuların kaçtığını anlayamadı. Kitle geri getirmek için yok futbol takımını destekle falan yapıyor. PUBG Mobile son 3-4 yıldır ölüm dönemine girdiğini söyleyebilirim.

Botlar ve TDM modları ile de yürümüyor artık oyun.

Geri