Yardım Gameloop Cod Mobile kasma sorunu

Razorlance

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
277
Olay şu ki bundan 7-8 ay önce sıfır drop kasma ile oynadığım oyunu artık kasarak oynuyorum öneriniz var mı acaba ? düzeltmek için herhangi bir yol vs baya araştırdım ancak bir şey bulamadım belki yaşayan vardır diye sizede sormak istedim :')

Emülatör olduğu için optimizasyon zaten berbat, sisteminiz de kötüyse normaldir.

Olay şu ki bundan 7-8 ay önce sıfır drop kasma ile oynadığım oyunu artık kasarak oynuyorum öneriniz var mı acaba ? düzeltmek için herhangi bir yol vs baya araştırdım ancak bir şey bulamadım belki yaşayan vardır diye sizede sormak istedim :')
sistem ne bro bide güncelleme aldıkça kasma sorunu çıkıyo diye bir şey okumuştum doğru olabilirmi acaba yada başka bişyedi o windows emülatör gerektirmeden bu tür oyunları açmak için bi güncelleme yayınlayacak heralde o zaman düzelir belki pek bi fikrim yok açıkçası

Up up yapma yükselt diye bir seçenek var ikincisi sistem ne?
sistem ne bro bide güncelleme aldıkça kasma sorunu çıkıyo diye bir şey okumuştum doğru olabilirmi acaba yada başka bişyedi o windows emülatör gerektirmeden bu tür oyunları açmak için bi güncelleme yayınlayacak heralde o zaman düzelir belki pek bi fikrim yok açıkçası
Emülatör olduğu için optimizasyon zaten berbat, sisteminiz de kötüyse normaldir.
8gb ram radeon 535 ekran kartı ryzen 3 işlemci ama sorun şu ki vaktiyle takır takır açan oyunu şimdi sorunlu şekilde açıyor ve ilginç bir şekilde iki ekran kartımı birden kullanıyor :/
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Up up yapma yükselt diye bir seçenek var ikincisi sistem ne?
Bu arada özür dilerim bilmiyordumm

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada özür dilerim bilmiyordumm
güncellemeler emülatörlere sıkıntı çıkarıyodur o yüzden yapar çözümünü bilmiyorum ama

Geri