optimizasyon sorunu var hocamGameloop emülator ile PUBGM oynayayım dedim ama 90 fps olmasına rağmen sürekli kasmalar donmalar falan oluyor nedenini bilmiyorum yüksekte de oynamıyorum sistemimde kötü değil.
Pubg PC Oyunu Olmadığı İçin Bu Takılmalar Gayet NormalGameloop emülator ile PUBGM oynayayım dedim ama 90 fps olmasına rağmen sürekli kasmalar donmalar falan oluyor nedenini bilmiyorum yüksekte de oynamıyorum sistemimde kötü değil.
izlediğim emülator oyuncularında yağ gibi akıyor oyun bir bende var kimsede böyle bir sorunda yok.optimizasyon sorunu var hocam
doğru işlemciyle ilgili bir şey yapmak lazım bende tam bilmiyorumizlediğim emülator oyuncularında yağ gibi akıyor oyun bir bende var kimsede böyle bir sorunda yok.
işlemcimde bir sorun olduğunu sanmıyorum varsada öğrenmek için yazdım burayadoğru işlemciyle ilgili bir şey yapmak lazım bende tam bilmiyorum
yok sorun değil sanallaştırmamıydı yanlışş hatırlamıyorsam pek bir bilgim yok bilgisi olanlar yazar sizeişlemcimde bir sorun olduğunu sanmıyorum varsada öğrenmek için yazdım buraya