Gamemax FC-9100G kasamın önünü hava alması için delmek istiyorum

Dary39564

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
65
Bu linkteki bilgisayarların görsellerine bakarsanız kasa içerisindeki "gamemax" yazısı yok ama tıpa tıp aynı bir kasaya sahibim, 500 TL'na 2. el olarak satın aldım.

Bu kasanın ön panelinin ön yüzünde değil de her iki yan yüzünde de hava delikleri bulunuyor (Ön paneldeki "Water Cool veya Gamemax" yazısının ve marka resiminin bulunduğu yerler sadece şeffaf plastik yani o ön yüz boydan boya kapalı") bu bilgisayarın normalden daha da sıcak olmasına sebep olabilir mi? Kasanın renginden de anlayacağınız üzere alimünyum olduğu için nasıl deleceğimi bilmiyorum delik açmak ta bir seçenek olabilir belki bilgisi olan arkadaşlar "yapma gerek yok, etme kasanın hava akış yönünü bozma" diyecektir ancak olur da istersem nereden nasıl delik açtırabilirim bu kasaya (kasanın ön yüzüne)?

NOT1: Bilgisayarın linkteki görsellerindeki CPU fanının gözüktüğü temperli cam kapağı yok onun için sürekli açık kalacak orası. (Görselde CPU fanı yok akıllı diyecekler için o zaman CPU ya takılı sıvı soğutma bloğunun gözüktüğü...)
NOT2: Cüzdanımda 65 tl var kredi kartımda 4 tl var.

canavarı alıyosun eline ön tarafa bi dolar işareti yapıyosun kasan da değerlenir hem hava da alır mis gibi.

canavarı alıyosun eline ön tarafa bi dolar işareti yapıyosun kasan da değerlenir hem hava da alır mis gibi.
Yok görünüş olarak değil ben havalandırma olarak istiyorum görüş olarak istemiyorum 65 tlyi havalandırma için yazdım bütçe

Hocam sağ ve solu açık acaba bu kadarı yeterli mi diye düşünüyorum ön tarafı tamamen kapalı olsada ön panelin sağ ve sollarında delikler var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,298
Üyeler
174,112
Son üye
Alperenesenn
Geri