Emin ol öyle bir marka yokMarkasının "virisbiy" olmamasına dikkat edilebilir mesela.
sağlık olsunEline sağlıkta ben bu konuyu tam açacakken o kadar araştırma yaptım bir baktım başkası açmıs ah ah kafayı yicem ya
Frisby den bahsediyor .Emin ol öyle bir marka yok
Biliyorum kanka , Frisby içinde yazdım zaten görüşümüFrisby den bahsediyor .
Yok, o 2080 Ti ile kullandığı PSU'nun kaliteli olduğunu zannediyor, bir-iki tane kanıt gösterin demişti, gösterdim ama nafile. Sonra da engelledim, kafam rahat.Frisby den bahsediyor .
dasndaksjdjakhdjahdads , ya kanka şuan 2080ti de o psu yok bu 1 , ikincisi attıkların son 5 yıl içinde 2 3 tane , güvenilir dediğiniz markalar son 1 ay içinde 2 3 tane , ki o psu yok satıyporYok, o 2080 Ti ile kullandığı PSU'nun kaliteli olduğunu zannediyor, bir-iki tane kanıt gösterin demişti, gösterdim ama nafile. Sonra da engelledim, kafam rahat.
Ama daha kaliteli markalar varken zorunlu bir durum yoksa onu almanalarını uygun bulmuyorumdasndaksjdjakhdjahdads , ya kanka şuan 2080ti de o PSU yok bu 1 , ikincisi attıkların son 5 yıl içinde 2 3 tane , güvenilir dediğiniz markalar son 1 ay içinde 2 3 tane , ki o PSU yok satıypor