Gamenote Fuxi-H7 Alınır mı?

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
470
Bütçe
1800
Şu zamana kadar çok kulaklık aldım ama hepsinin ya mikrofonu 3 5 aya bozuldu ya kırıldı ya da rahat değildi. Rahat, mikrofonu bozulmayacak ek olarak kablosuz bubütçede alınır mı? Başka wireless öneriniz varsa da beklerim.

Şu zamana kadar çok kulaklık aldım ama hepsinin ya mikrofonu 3 5 aya bozuldu ya kırıldı ya da rahat değildi. Rahat, mikrofonu bozulmayacak ek olarak kablosuz bubütçede alınır mı? Başka wireless öneriniz varsa da beklerim.
Kanka al geç ömürlük kullanırsın çok önerilen bir kulaklık bu fiyata göre.Bide bende h3 e geçeceğim ya da h7 ye kablolu kulaklıklar cidden işkenceden ibaret.

mic kalitesi kötü gibi
Ya aslında genel olarak mik kaliteleri kötü kablosuz kulaklıkların. Zamanında bu fiyata g435 alacaktım şu an 3600 onunda mik kalitesiz. Corsair vardı HS50 pro mu neydi onunda kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Videolarını izledim kötü bi yanını göremedim.
mikrofon çöp kullanım kolaylığı iyi şimdi izledim bende bilemiyorum ya.

Sadece bazen
Ya aslında genel olarak mik kaliteleri kötü kablosuz kulaklıkların. Zamanında bu fiyata g435 alacaktım şu an 3600 onunda mik kalitesiz. Corsair vardı HS50 pro mu neydi onunda kötü.

mikrofon çöp kullanım kolaylığı iyi şimdi izledim bende bilemiyorum ya.
Ya bazen patırtı yapıyor ve dışardaki sesleri verebiliyor discord kullanan biriysen gürültü azaltma modunu açınca hiç bi sorun kalmaz.

ben almistim. seslerde bozulma vs yasiyordum surekli, boyle kisa sureli de degil kapat ac yapana kadar devam ediyordu. birde kopmalar falan yasiyordum. ote yandan plastik kalitsi de hosuma gitmemisti esnetince kirilacak gibi hissediyorum ve son olarak kulakligi takinca icindeki hoparloru koruyan plastik direkt kulaginiza degiyor ve acitiyor. (bilmiyorum belki bende boyle oluyordur sadece ama kulagi kucuk biriyim)

birde ben normalde havit h2039bg alacaktim. Forumlarda biri fuxi h7 yeni cikti bunu al falan demisti pisman oldum aldigima.

ha birde eklemeyi unutmusum fuxi h7 deki 7.1 bildigin turden degil, sesleri tum heryere dagitiyor. kisaca sagdaki sesi solda falan duyuyorsunuz sacma bisey.

Almayın hocam, ses sürücüsünün delikli kısmı yüksek olduğu için kulağa değiyor ve kısa sürede inanılmaz acıtıyor. Ayrıca, ses zaman zaman rastgele robotlaşabiliyor; bazen yapıyor, bazen yapmıyor. İlk aldığımda tavsiye ediyordum, ancak sonradan kulağımı inanılmaz acıtmaya başladı. Farklı açılardan takmayı denedim ama acıyı engelleyemedim. Fiyatına göre ses ve mikrofon kalitesi çok iyi, ancak kulağı acıtması ve ara sıra sesin bozulması nedeniyle kullanılmaz. Garantiye yollayacağım tamir veya değişim isteyeceğim.
kulak.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,158,058
Üyeler
183,940
Son üye
pantales
Geri