Neler Yeni

Gamenote H2002P vs h2002D

UuReZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğur Çelik
butce bu cıvarlarda baska hangısı daha ıyıdır?
cs2 gıbı oyunlarda kullanılcak
nadırende muzık dınlerım belkı
asus tuf a520 m plus anakartta kullanıcam

Alyx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
Murat
butce bu cıvarlarda baska hangısı daha ıyıdır?
cs2 gıbı oyunlarda kullanılcak
nadırende muzık dınlerım belkı
h2002p aldım 2 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum ses kalitesi ve mikrofon kalitesi bu fiyatta bir kulaklığa göre inanılmaz iyi. tek sorunu müzik dinlemek için çok iyi değil basslar biraz zayıf kalıyor

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
2 gün önce H2002P aldım. Arkadaşım discord'da çok temiz ses verdiğini söylüyor, tavsiye ederim.

UuReZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğur Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2002d ıle arasındakı fark tam olarak nedir bir bilginiz varmıdır

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,012
İsim
Mehmet Aslan
2002d ıle arasındakı fark tam olarak nedir bir bilginiz varmıdır
h2002p de sanal 7.1 desteği var aralarındaki fark bu. Ürün konusunda h2002p kullanıyorum çok memnunum mikrofunu çok güzel, dip ses kesinlikle yok, pedler aşırı rahat 12 saatin üzerindeki kullanımlarımda hiç ağrı yapmadı, fakat suni deri olduğu için diğer kulaklıklarda da olduğu gibi yazın terleme yapacaktır, max seste gayet güzel seste bozulma yok, fakat arkadaşın dediği gibi baslar aşırı kuvvetli değil normal kullanıcıysan işini görecektir, müzik dinleme hissiyatından ben keyif aldım, ses kasma konusunda sanal 7.1 desteği ile şahane ses kasılıyor tatmin eder. Genel değerlendirme 8/10

UuReZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğur Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
h2002p de sanal 7.1 desteği var aralarındaki fark bu. Ürün konusunda h2002p kullanıyorum çok memnunum mikrofunu çok güzel, dip ses kesinlikle yok, pedler aşırı rahat 12 saatin üzerindeki kullanımlarımda hiç ağrı yapmadı, fakat suni deri olduğu için diğer kulaklıklarda da olduğu gibi yazın terleme yapacaktır, max seste gayet güzel seste bozulma yok, fakat arkadaşın dediği gibi baslar aşırı kuvvetli değil normal kullanıcıysan işini görecektir, müzik dinleme hissiyatından ben keyif aldım, ses kasma konusunda sanal 7.1 desteği ile şahane ses kasılıyor tatmin eder. Genel değerlendirme 8/10
Sanırım kararım 2002P yönünde olucak. Bilgilendirme icin teşekkür ederim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
İbrahim Öztürk
2002d nin kablosu dolanıyor. Bu yüzden tavsiye edemiyorum ve malesef önceki kulaklığım olan onikuka k1b pro ile arasında ses farkını pek hissedemedim.Gerçi 300 TL lik kulaklıkla 700 TL lik arasında çok uçurum olmaz :)

Sametpnrc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
MSP
Artı olarak H2002P USB girişli, H2002D Jak girişli diye biliyorum.

Son düzenleme:
Top Bottom