h2002p aldım 2 haftadır kullanıyorum ve çok memnunum ses kalitesi ve mikrofon kalitesi bu fiyatta bir kulaklığa göre inanılmaz iyi. tek sorunu müzik dinlemek için çok iyi değil basslar biraz zayıf kalıyorbutce bu cıvarlarda baska hangısı daha ıyıdır?
cs2 gıbı oyunlarda kullanılcak
nadırende muzık dınlerım belkı
h2002p de sanal 7.1 desteği var aralarındaki fark bu. Ürün konusunda h2002p kullanıyorum çok memnunum mikrofunu çok güzel, dip ses kesinlikle yok, pedler aşırı rahat 12 saatin üzerindeki kullanımlarımda hiç ağrı yapmadı, fakat suni deri olduğu için diğer kulaklıklarda da olduğu gibi yazın terleme yapacaktır, max seste gayet güzel seste bozulma yok, fakat arkadaşın dediği gibi baslar aşırı kuvvetli değil normal kullanıcıysan işini görecektir, müzik dinleme hissiyatından ben keyif aldım, ses kasma konusunda sanal 7.1 desteği ile şahane ses kasılıyor tatmin eder. Genel değerlendirme 8/102002d ıle arasındakı fark tam olarak nedir bir bilginiz varmıdır
Sanırım kararım 2002P yönünde olucak. Bilgilendirme icin teşekkür ederim.h2002p de sanal 7.1 desteği var aralarındaki fark bu. Ürün konusunda h2002p kullanıyorum çok memnunum mikrofunu çok güzel, dip ses kesinlikle yok, pedler aşırı rahat 12 saatin üzerindeki kullanımlarımda hiç ağrı yapmadı, fakat suni deri olduğu için diğer kulaklıklarda da olduğu gibi yazın terleme yapacaktır, max seste gayet güzel seste bozulma yok, fakat arkadaşın dediği gibi baslar aşırı kuvvetli değil normal kullanıcıysan işini görecektir, müzik dinleme hissiyatından ben keyif aldım, ses kasma konusunda sanal 7.1 desteği ile şahane ses kasılıyor tatmin eder. Genel değerlendirme 8/10