Yardım Gamenote h200p vs blackshark v2 x

city

80+
Reaksiyon skoru
8
gamenote h200p vs blackshark v2 x vs corsair hs65

Biri aşırı dar, kafa sıkıyor. Diğerinde de kronik kırılma problemi var. Corsair olanı al.

Ses kartınız kötüyse H2002P iki kulaklığa göre daha iyi ses veriyor.

Ben hem H2002P hem de Razer'ı deneyimledim. Ses kartınız iyi değilse jak kulaklık almayın. Razer bence o fiyatları da hak etmiyor. Kablosuz, kasası falan bayağı kalitesiz ve Solaire dediği gibi kırılma mevzuları var. H2002P bir tık sıksa da bence kulak pedi o sıkmanın yarattığı şeyi kurtarıyor. Yine de uzun süre kullanıma çok da uygun diyemem. Razer kulak pedinde bayağı rahat ama kalite, ses vb. hiç yok. Bence döviz sorunu olmasa ederi ₺1000 veya altında.

Corsair'e baktığım kadarıyla o da jak girişli. Anakart marka ve modelini söylersen ona göre Havit al veya alma diyeceğim. Ama ben açıkcası döviz kaynaklı fiyatı şişen Razer, Corsair yerine şunu öneririm. En azından Corsair baktığım kadarıyla sıfırı ₺2500 satılıyor, biraz bütçe artırsanız hem kablosuz hem de ses vb. sorun yaratmayacak (USB ile bağlanıyor içinde ses kartı var) bir kulaklık almış olacaksınız.

Veya IEM de alınabilir. IEM'ler jak girişli kulaküstülerine göre daha beslenebilir olduğundan bir tık daha iyi oluyor. Böyle de bir ürün var. Kafamı yormasın kulak içi olur diyorsan, ben yakın zamanda aldım gelince insanlara deneyimime göre de bildiklerimi yazarım.

• Beğen
Reaksiyonlar: city
fifine h9 nasıl

fifine h9 nasıl
Pahalı o fiyata N9 var.

Geri