Merhaba arkadaşlar, bir süredir kulaklık arayışındayım,
139 mu?Merhaba arkadaşlar, bir süredir kulaklık arayışındayım,
Alıntıyı görüntüle
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık - 179TL iken fiyatı düşmüş 139TL olmuş sizce alınır mı @TECHNO arkadaşım sağolsun çok yardımcı oldu bu kulaklık hakkında lakin inanın böyle ekipman alırken çok kararsız kalıyorum aklımda çok fazla soru işaretleri kalıyor. Fikirleriniz benim için değerli , yanıtlarınızı bekliyorum teşekkürler
cidden bir süredir takipteydim 179 tl idi şuan 139tl olmuş, monster pusat lite kulaklık ise hala 179tl fiyatı var139 mu?
Koşarak alınır.
Türkiye standartlarında 139 tl ye neredeyse kulaklık yokken(düzgün) bence güzel bir fırsat.cidden bir süredir takipteydim 179 TL idi şuan 139tl olmuş, monster pusat lite kulaklık ise hala 179tl fiyatı var
Hocam detaylar hakkında zaten @TECHNO arkadaşımızın incelemesine bakmışsınızdır.Merhaba arkadaşlar, bir süredir kulaklık arayışındayım,
Alıntıyı görüntüle
Gamenote H2016D Mikrofonlu RGB Gaming Kulaklık - 179TL iken fiyatı düşmüş 139TL olmuş sizce alınır mı @TECHNO arkadaşım sağolsun çok yardımcı oldu bu kulaklık hakkında lakin inanın böyle ekipman alırken çok kararsız kalıyorum aklımda çok fazla soru işaretleri kalıyor. Fikirleriniz benim için değerli , yanıtlarınızı bekliyorum teşekkürler
teşekkür ederim muhtemelen birazdan sipariş vereceğimTürkiye standartlarında 139 TL ye neredeyse kulaklık yokken(düzgün) bence güzel bir fırsat.
Hayırlı olsun hocam.teşekkür ederim muhtemelen birazdan sipariş vereceğim
aynen incelemesinde kimsenin sormadığı sorular sordum sağolsun yardımcı oldu ama işte yinede böyle ekipman alırken tereddüt ediyorum ister istemezHocam detaylar hakkında zaten @TECHNO arkadaşımızın incelemesine bakmışsınızdır.
Kendi görüşlerim ise bu piyasada gayet güzel bir kulaklık olduğunu düşünüyorum. Bütçem bu olsa tercih edeceğim bir ürün olurdu.
Tereddüt etmekte çok haklısınız. Sonuçta bir kere alıyorsunuz ve herkes gibi en iyisi olanı almak istiyorsunuz. Şimdiden hayırlı Olsunaynen incelemesinde kimsenin sormadığı sorular sordum sağolsun yardımcı oldu ama işte yinede böyle ekipman alırken tereddüt ediyorum ister istemez