Neler Yeni

Gamenote H2016D vs rampage Comfort

Aususlike

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Yusuf Kaan
Selam. Bu iki kulaklıktan hangisi daha iyi ses ve mikrofon kalitesi sunar. Bu iki kulağı önermişlerdi genelde açtığım konuda. Normal de marka kulaklık istiyordum ama bunlara kaldım. Her neyse. Gamenote olan 160tl, rampage olan 250tl. İlk olarak fiyatlarından bağımsız olarak hangisi iyi ve aralarında çok fark varmıdır. Birde fiyatlarını göz önüne alarak fiyat farkına değermi. Normal ikisininede yetiyor Bütçem. Ama tabikide niye fazla para veriyim eğer çok fazla fark yoksa. Teşekkür edeirm 🙂

Techno08

80+ Gold
Rampage comfort daha iyi diye biliyorum ama gamenote’de kötü değil

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Comfort tavsiye ederim eğer bütçe el veriyorsa

Stread

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Burak K
Gamenote H2016D kullanıyorum düşük bütçede 160-190tl bandındaki en iyi kulaklıklardan birtanesi. Bol bol araştırarak aldım. Oldukça memnunum.

Aralarındaki farklar:
- Rampage Comfortda Surround 7.1 desteği var.
- Rampage Comfortda Kabloda bazı işlevlere sahip bir kumanda var. (Mikrofon ve Ses i kontrol etmek için.) (Gamenote da yok.)
- Rampage Comfort'un kablosu 220cm, Gamenote H2016D'de kablo 200cm.
- Rampage Comfort'un mikrofonu katlanıyor. Gamenote H2016D 'de esnek mikrofon var.
- Gamenote H2016D'nin sürücü hassasiyeti 113DB, Rampage Comfort'un 108DB.
- Rampage Comfort'un yazılım desteği var. Gamenote H2016D'de yok.
- Rampage Comfort'un ayrıyetten usb ses kartı var. Gamenote da 2 tane jak girişi ve bir adet ledler için usb takıyorsun fazla kalabalık yapıyor.
- (En göze çarpanları bunlar daha fazla ince detayları incelemelerden öğrenebilirsin.)

Epey Karşılaştırmaları:
İncelemeler:

(Gamenote için kaliteli kanallarda inceleme bulamadım)
Forum İncelemesi:

Yardım edebildiğimi düşünüyorsan: Rapor Et > En İyi Cevap olarak işaretle.

dolaroldu8tl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,650
İsim
Yiğit Emir Özkan
İlgilendiği Kategoriler
Telefon, PC
Instagram
rexalwst
Steam
yaşıyorum hala
Discord
Rexalest#0427
Comfort.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Selam. Bu iki kulaklıktan hangisi daha iyi ses ve mikrofon kalitesi sunar. Bu iki kulağı önermişlerdi genelde açtığım konuda. Normal de marka kulaklık istiyordum ama bunlara kaldım. Her neyse. Gamenote olan 160tl, rampage olan 250tl. İlk olarak fiyatlarından bağımsız olarak hangisi iyi ve aralarında çok fark varmıdır. Birde fiyatlarını göz önüne alarak fiyat farkına değermi. Normal ikisininede yetiyor Bütçem. Ama tabikide niye fazla para veriyim eğer çok fazla fark yoksa. Teşekkür edeirm 🙂
Rampage Comfort daha iyi bir tercih.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,958
Üyeler
164,757
Son üye
alperenberat
Top Bottom